Minunatul Orinoco! Prefectul si primarul intr-o satira politica marca Las Fierbinti

Las Fierbinti – serialul pro tv

Serialul Las Fierbinti este una dintre cele mai iubite productii tv din Romania. Emisiunea a fost lansata in anul 2010 si inca se bucura de un real succes.

Povestea serialului este urmarita de milioane de telespectatori care se identifica cu personajele si situatiile relatate. In fiecare episod, personajele principale sunt pusi in situatii comice, care pun in evidenta absurdul vietii politice romanesti.

Audienta este data peste cap de aceste situatii hilarante, insa totusi recunoscibile. Jocurile politicianilor sunt demascate si ironizate intr-un mod placut pentru spectatori. Astfel, serialul reuseste sa aduca un zambet pe buzele tuturor celor care il urmaresc.

Politica si spaga in Romania

In Romania, politica si spaga sunt doua lucruri foarte intime. Politica este despre oameni care isi dau intre ei favoruri, in timp ce spaga este modul in care aceste favoruri sunt platite. Las Fierbinti surprinde foarte bine acest aspect.

De multe ori, politicianii nu vor sa recunoasca ca accepta spaga, insa multi dintre ei o fac in realitate. In unele cazuri, politicianii chiar cer bani pentru a le oferi altor oameni anumite favoruri.

Odata ce ai intrat in lumea politica din Romania, vei observa ca exista mai multe feluri de a face politica. Fiecare partid are propriile reguli si modalitati de a face lucrurile. Unele partide sunt mai transparente decat altele, iar unele chiar folosesc spaga pentru a-si atinge scopurile.

Daca vrei sa te implici in politica din Romania, trebuie sa stii cum functioneaza acest sistem si sa fii dispus sa joci jocul pe termen lung.

Comments

comments

One thought on “Minunatul Orinoco! Prefectul si primarul intr-o satira politica marca Las Fierbinti”

  1. Pingback: Blogareala cu Vrajeala » 2014 într-un cuvânt și o poză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *