Anvelopele Goodyear si Loganul Dragon

Acum doi ani, ca orice roman get beget, undeva prin Octombrie eu imi cautam anvelope de iarna. Si imi aduc aminte ca toti prietenii ma tot bateau la cap sa imi iau resapate, ca sunt ieftine si de restul sa bem bere. Doar ca tot uitandu-ma la Formula 1 mie imi fugea gandul la niste anvelope Goodyear. Si desi masina mea e un biet Logan, incaltat cu cauciucuri Goodyear mie mi se parea ca transform „domesticul Logan” intr-un mic dragon. Si ma uitam cu jind de fiecare data, cand treceam pe langa magazinele de anvelope si le vedeam in vitrina.

Asa ca tot visand la aceste anvelope am inceput sa imi fac si planuri de achizitionare ale lor. Si mi-am luat al doilea job. Lucram de la 18 la 21 la un CALL CENTER. Si cateodata imi venea sa ii injur atat de tare pe unii din clienti carora le-as fi adresat o gramada de invective. Insa rezistam cu succes si dupa ce inchideam telefonul, cu dintii stransi spuneam mereu voi alege anvelope Goodyear. Si chiar asa a si fost. Dupa cateva saptamani de chin am reusit sa achizitionez dragele mele anvelope Goodyear. Eram atat de fericit. Si nu doar pentru mine si pentru mandria mea. Dar simteam acum ca am facut un bine si partenerilor de trafic, care acum erau mai in siguranta la fiecare frana pe care o puneam. Plus ca acum, odata cu achitionarea acestor cauciucuri Goodyear simteam ca am dat un mic ajutor si celor de la Formula 1, pentru ca in fond si la urma urmei, fiecare banut adunat in „cutia” celor de la Goodyear conteaza pentru viitoarele cercetari si pentru toate acele solutii geniale automobilistice.

Si a mai fost ceva ce mi-a placut. Aceasta achizitie facuta de mine a schimbat in acelasi timp si parerea prietenilor care imi recomandau cu multa caldura „resapatele”. Si m-am simtit a doua oara foarte mandru. Am fost daca vreti un element de educare si un factor de evolutie pentru mica noastra gasca de nebuni si pentru micul nostru colt de „minitehnicusi”, care nu prea aveau chef sa fie responsabili si nici prea mari exemple pentru cei din jur.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*