Baterii stivuitor Hakuservice
Baterii stivuitor Hakuservice

Bateriile de tractiune si intretinerea acestora – produse si sfaturi de la Hakuservice

Ca proprietar al unei afaceri in domeniul industrial trebuie sa stii ca la un moment dat te vei confrunta cu probleme de tipul mutarii echipamentelor sau materialelor de capacitati mari. Stivuitorul este prevazut cu o platforma actionata hidraulic ce ajuta la manipularea diverselor incarcaturi.

Un stivuitor este o necesitate in cazul in care detii o fabrica sau un depozit de dimensiuni mari. Utilizarea unui stivuitor in schimbul fortei de munca este o alegere optima din toate punctele de vedere.

Echipamentele destinate ridicarii, de la stivuitoare pana la transpalete electrice sunt echipate cu baterii de tractiune. Imbunatatirea bateriilor de tractiune a determinat de-a lungul timpului trecerea de la utilajele diesel la cele electrice.

Bateriile de tractiune sunt de mai multe tipuri, capacitati si dimensiuni. Este important sa alegi modelul potrivit pentru echipamentul pe care il detii. La fel ca orice dispozitiv, o astfel de baterie are o perioada limitata de viata. Este adevarat ca perioada de functionare este determinata in mod direct si de modul de folosire si atentia acordata intretinerii.

Pentru a oferi o durata cat mai mare de viata bateriei este necesar sa urmezi cativa pasi. Chiar si asa, acestea sunt articole consumabile si necesita inlocuire. Produsele din catalogul Hakuservice iti stau la dispozitie intr-o gama variata de modele. In cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva specificatii tehnice si cateva sfaturi de la specialistii Hakuservice, pentru o intretinere corespunzatoare.

 Baterii de tractiune Hakuservice

Gama de produse de la Hakuservice ce functioneaza pe baza celulelor de tractiune este variata. In catalog se regasesc modele fabricate conform standardelor DIN, cat si celule de tractiune produse dupa normele britanice BS. Fiecare produs este livrat in cutii metalice anticorozive, antisoc, fiind pregatite pentru punerea imediata in functiune.

Electric Power Traction Battery

Acest model este alcatuit dintr-un sistem ce prevede recircularea electrolitului si un redresor ce functioneaza datorita unui microprocesor. Acestea asigura o incarcare usoara si rapida a bateriei.

Avantaje:

*consum redus de energie,

*timp de incarcare 3 ore,

*nivel scazut al temperaturii bateriei,

Scadere a sarcinii mecanice.

Hoppecke Trak FNC

Tehnologia FNC este utilizata pentru bateriile alcaline alaturi de o baterie de tractiune intocmai pentru a mari durata de viata a acumulatorului. Acest model se remarca printr-o buna capacitate de functionare chiar si in cazul in care este doar partial incarcata.

Mai mult decat atat este prevazuta cu un incarcator reglat de un microprocesor si o unitate de control a bateriei. Prezinta performante ridicate indiferent de temperatura exterioara.

Intretinerea bateriilor de tractiune – ce aspecte sa iei in considerare?

In primul rand trebuie evitata descarcarea excesiva. Daca bateria este utilizata pana in momentul in care vehiculul nu mai poate fi deplast, acest lucru scade semnificativ durata de viata al acumulatorului.

Nivelul electrolitului trebuie mentinut la o inaltime specifica. Trebuie sa stii ca in cursul incarcarilor, acest indicator scade prin evaporare. In acest sens trebuie sa fii atent sa aduci o completare cu apa distilata.

Cei de la Hakuservice, in categoria dedicata intretinerii, iti pun la dispozitie un pistol special pentru umplerea bateriilor cu apa demineralizata. Este usor de utilizat deoarece este prevazut cu un indicator de debit ce anunta cand umplerea s-a oprit.

In principal este nevoie ca acest nivel de lichid sa fie mentinut in limitele impuse de model. Mai multe astfel de articole ce formeaza un kit de ingrijire a bateriilor, dar si alte variante de baterii de tractiune le poti gasi pe Baterii-stivuitor.ro, aceasta fiind pagina oficiala a magazinului Hakuservice.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*