Bloguri descoperite in 2010!

blogging blur business gutenberg
blogging blur business gutenberg

Bucegi Natura 2000. Cu omul asta musai sa bei in 2011 o bere, un ceai, o ciocolata fierbinte. Are atatea povesti cu muntele si viata cat pentru noi toti. Unde mai pui ca omul se ocupa cu o oarecare „ecologizare” umana a Bucegilor. Cica ar fi si ghid turistic cu acte in regula, deci daca vrei sa vizitezi muntele si nu stii de unde sa-l apuci cauta-l pe Dl. Adrian Ciorba.

Tot in 2010 am avut placere sa descopar intrarea in blogosfera a lui Dragos Toma din celebrul duet Sanziana si Dragos Toma, stiti cei ce canta muntele intr-un mod superb. Ce m-a facut sa-i urmaresc blogul? Articolul despre Bucuresti, mai precis despre Bucurestiul Post-Industrial: De la Podu de Pamant la Pasajul Basarab , si bineinteles activitatea muzicala din trupa in care activeaza: Casa cu Prieteni.

Eheeei oare pe cine am mai descoperit noi in 2010?

Am descoperit-o pe Mirona Pascu. O folkista din Cluj care canta despre viata, a ei sau a altora. A avut un an plin, dar nu se lasa pe o ureche si pentru la anu are deja o lista de prioritati. Sa-i tinem pumnii si sa-i uram mult succes!

Marieta Varga. O doamna care atunci cand nu te astepti mai mult, iti ofera un motiv de bucurie, o felicitare pe blogul personal sau cine stie ce alte vorbe de duh pe contul de twitter. Merita citita pentru ca uneori scrie in cuvinte putine o groaza de lucruri. Unde mai pui ca din cauza unui RT dat ei, in timpul anului pe twitter, mi-am luat niste scaltoace virtuale din partea unui utilizator nervos, de m-a julit cu un block pe twitter.

Vlad Lutic. L-am citit si-l citesc pe Vlad Lutic cu al lui lutyk.ro. N-am eu timp sa-l si comentez, dar il citesc cu sfintenia feedreader-ului. Vlad pastoreste si un Blog caiet de Cantece de Munte , un Blog Culinar, dar si un blog de traduceri literare in franceza: Traductions de littérature roumaine par Jeanne LUTIC. Zic sa-l urmariti ca scrie bine.

Cam astea sunt noutatile mele pe 2010 in zona blogurilor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*