Comunitatea Social Media
Comunitatea Social Media

Mai putin social si mai mult blog

Avand in vedere ca in ultima vreme media a devenit un loc mai putin frecventabil avand in vedere ca tot se reduc libertati si cancel culture e tot mai prezent in acesta, cred ca voi alege sa scriu pe blogul personal. E foarte bine asa. Ii multumesc lui Mark Zuckenberg pentru sprijinul acordat. Un pas inainte incepe cu un sut in fund.

Oricum viata devenise sufocanta pe de ceva timp, iar pozele cu pisici, catei si cafelute au disparut in raport cu opiniile medicale ale celor fara de studiu. Grupuri , grupulete si pagini dedicate luptei cu oculta mondiala care ne pune masca pe fata ( botnita e doar in capul antivaxerilor ) au determinat tot mai multa lume sa renunte la socializarea pe facebook.

Cei mici oricum nu erau preocupati de acest mediu social optand pentru serviciul oferit de Instagram. Se pare ca ne indreptam catre un tip de bazat pe imagine si mai putin pe text. si video este noua forma de exprimare de care vor abuza cei mici. Fie ca vorbim de , TikTok sau Instagram lumea lor refuza intr-un fel sau altul modul text de existenta . Vedem unde se ajunge cu tot acest trend.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*