agentie pentru optimizare SEO
agentie pentru optimizare SEO

Pentru optimizare SEO aveti nevoie de o agentie!

In momentul in care v-ati gandit sa va mutati afacerile in mediul online, trebuie sa aveti in vedere ca fara un trafic mare de vizitatori pe site nu veti putea sa vindeti mai departe. Internetul este un El Dorado al vanzarilor cat timp sunteti implicat total in dezvoltarea prezentei in mediul online. Dincolo de pozitionarea pe brand-ul firmei, politica de marketing a dumneavoastra trebuie trebuie sa includa o strategie de atragere a traficului organic non-brand din Google. Produsele si serviciile oferite in cadrul afacerii dezvoltate trebuie sa ajunga la cat mai multi vizitatori.

Afacerile online se bazeaza pe trafic si un numar de vizitatori cat mai mare. Cea mai mare greseala de care ma lovesc tot timpul in piata este aplicarea unor procedee invatate doar pe jumatate. Multi dintre cei care detin afaceri online copiaza strategii de marketing fara a intelege mecanismul din spatele alegerilor, astfel incat ajung sa consume bugete fara a inregistra rezultate.

Experienta din ultimii ani ne-au confirmat ca avem nevoie de serviciile oferite de o agentie de optimizare seo pentru a vinde in piata. Competitia acerba din mediul online determina ca algoritmul Google sa fie intr-o continua dezvoltare pentru o experienta a utilizatorului cat mai buna. Intr-o agentie care se ocupa de optimizare seo aceste lucruri sunt urmarite permanent si informatiile din site si cele care fac trimitere catre acesta sunt optimizare in functie de noile cerinte.

Cei care navigheaza prin internet pentru a gasi un produs sau un serviciu, cand dau cautare cu ajutorul motorului de cautare Google, ajung sa se imparta procentual in functie de locul unde dau click.Astfel ca avem urmatoarea impartire:

  • Pe prima pozitie dau click sub 50%
  • Pe a doua pozitie 25%
  • Pe a treia pozitie din Google sub 20 %, etc.

Observand acest aspect puteti sa deduceti ca proiectul care nu ocupa  una din primele trei pozitii atrage mai puțin de 10 % din cei care cauta expresia respectiva.

Doar o agentie care se ocupa cu dezvoltarea serviciilor SEO pot sa inteleaga factorii principali care determina pozitia in motorul de cautare a proiectului dumneavoastra. Povestea spusa de acestia catre vizitator trebuie sa-l transforme direct in client, dar si in agent de marketing pentru un alt vizitator-client.

Atunci cand sunteti in cautarea unei agentii pentru optimizare seo in primul rand trebuie dumneavoastra sa aveti o intelegere profunda a afacerii si a industriei in care aceasta este dezvoltata. Reusita unei campanii de optimizare incepe cu o analiza detaliata a proiectului si recomandari de optimizare on-site. Ulterior planul trebuie sa fie axat pe optimizarea off-site.

Odata ce afacere dumneavoastra este optimizata in raport cu cautarile din industria in care activati, potentialul client interesat va ajunge fix la produsul pe care il cauta. Optimizarea corecta pentru motoarele de cautare determina aparitia serviciului sau produsului in primele locuri intre cele din care viitorul client isi poate alege sa cumpere. Alegerea inteligenta a mesajului din motorul de cautare iti poate garanta vanzarea catre clientul final. Acest lucru doar o agentie care se ocupa cu optimizarea SEO ti-l poate oferi!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*