Posta Romana si Mega Image in Poiana lui Iocan

Stateam intr-o zi la coada la Posta asteptand minutul si secunda in care voi ajunge in fata sa las un pachet de trimis in tara. Oficiul postal la care sunt arondat a suferit de ceva timp reducere de personal incat au mai ramas 3 fete in ditai handralaia de incapere, astfel incat cozile sunt destul de mari in acest oficiu.

Lume multa si nervi intinsi la maxim. Toti se grabesc undeva, toti isi doreau sa fie serviti cat mai repede. E greu mai ales cand vezi ca tehnica lor lasa de dorit. E aproape tehnica demna de anii 1996-1997. Seara de seara auzi la TV despre directorasi de la Stat ajunsi in top 300, iar in sucursalele pastorite de acestia domneste o saracie aproape lucie. Angajatii sunt obligati sa stranga din dinti si sa mearga mai departe caci la orizont nu se zaresc decat norii negri.Prim ministrii care sa ne promita locuri de munca au tot fost, locuri de munca mai putin. Dar ce sa-i facem fiecare promite marea cu sarea inainte de alegeri pentru a ocupa un loc caldut in fruntea tarii.

M-am luat cu politica si am uitat ce doream sa va povestesc. Din zumzetul de oameni se ridica o voce suparata pe oraganul postal ca nu se misca mai repede. Organul raspundea cu bun simt incercand sa nu faca o gafa. Omul certa organul postal ca si cum s-ar certa cu omul responsabil pentru faptul ca sta foarte mult timp la coada. E clar ca isi pierduse busola nervilor. Unua dintre acuze era ca de ce e spatiu atat de mare si doar 3 persoane care lucreaza. In timp ce focul suduielilor scadea, omul ajunsese sa vorbeasca aproape cu sine in toata multimea de oameni. Ultima fraza auzita din gura lui cu sonorul dat pe minim a fost: „[…]probabil ca aici urmeaza sa se deschida un Mega Image. ”

A doua saptamana dupa acest incident surd  am observat ca la 2 magazine distanta de Oficiul Postal se deschide un nou Shop&Go – Mega Image. A nimerit omul zona, dar n-a ghicit si locatia!

PS: In Oficiile Postale nu se mai comercializeaza plicuri, cutii de pachete sau alte obiecte pe motiv ca acestia nu dadeau bon fiscal pentru lucrurile vandute. Doua organisme ale statului roman (POSTA ROMANA si ANAF) n-au fost in stare sa stabileasca un mediu de lucru pozitiv pentru contribuabil. Acum cautam plicuri si cutii prin hypermarket-uri si librarii. Organele postale ridica neputincioase din umeri cand clientul intreaba de un plic sau o cutii. MULTUMIM DIN INIMA PARTIDELOR!!!!! 

Comments

comments

1 comentariu publicat

  1. Uite ca aflat un subiect foarte bun prezentat intr-un mod greu de gasit in netul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, vreau sa va spun ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu intarzia sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*