Tarcurile de copii pentru joaca – bucuria lor, linistea ta. IlBambino.ro face asta posibil

Tarcurile de copii in care acestia se joaca sunt percepute ca tarcuri numai de catre adulti. Ele sunt percepute de copii ca un loc magic, o zona preferata, in care joaca (sensul vietii pentru copilasi) este asigurata, si in care totul este colorat, plin de magie, plin de energie. Tarcurile pentru copii sunt motivele pentru care parintii pot lasa copiii in siguranta cu toate ca sunt supravegheati. O investitie numai buna, acest tarc, nu-i asa? Pana la urma, e vorba de bucuria copiilor si de linistea ta.

prichindeii se joaca in tarcuri

Sa nu iti imaginezi ca aceste tarcuri de joaca nu sunt spatioase. Pentru cei mici, lucrurile sunt mai mari, dar chiar si pentru adulti, aceste platforme sunt considerabil mai mari decat ar crede sau decat ar vedea in poze pe internet. Bineinteles, acum depinde si de model – oricum ar fi, sa nu uiti un lucru: este vorba de bucuria lor si de linistea ta.

Locuri de joaca pentru cei mici – pentru baieti si fetite sau pur si simplu multicolore

Spatiile de copii din interior care folosesc pentru joaca celor mici sunt din lemn care are capete cu finisaje astfel incat nici macar accidental, copilasii sa nu se loveasca, intepe, agate etc. (stiai ca exista si norme UE care se refera, direct sau indirect, la acest lucru?).

Acum, muta-ti atentia catre magazinul online de profil IlBambino.ro. Prin multitudinea de modele de tarc si pentru copii existente, Il Bambino devine alegerea ideala prin care se aduce – atentie! – bucuria lor si linistea ta:

  • Model cu plasa transparenta, pentru ca puiul tau sa observe tot in jurul tarcului

o Are si 2 manere, de o parte si de alta, pentru a ajuta la ridicarea in picioare

o Are saltea si tesatura moale, vopsita in pete de culoare

  • Design si culori vesele

o Asa se dezvolta abilitatile vizuale si tactile –specialistii o spun

  • Tarc complet din plastic multicolor, cu bare groase de jur imprejur

o Acesta poate fi pus si afara, in aer liber

  • Tarc de inspiratie africana

o Salteaua este cu modele africane, asadar „solul” va reprezenta punctul de atractie

o Tot un punct de atractie va fi si exteriorul tarcului, existand tot acea plasa trasparenta

  • Tarc cu dungi elegante, visinii

o Este pe structura metalica, dar metalul este acoperit de huse moi non-toxice

  • Tarc cu fereastra cu fermoar

o In culori vii, parca este ceva gonflabil, pentru sezonul estival

Tarcul de copii si de ce este el mai mult decat un moft

Fa comparatia cu mall-urile ca sa raspunzi la aceasta intrebare. Ai observat ca mall-urile au si locuri de joaca, unde cei mici pot fi lasati pana cand parintii pot sta linistiti la o pizza, la un suc, la un shopping? Ei, bine, tot asa si in vazul tarcurilor: copilasii de pana in 3 ani vor putea sta in locuri amenajate, sigure si placute, in timp ce tu vei putea sa te relaxezi stiind ca ii oferi o distractie puiului tau si iti oferi si tie – bineinteles – liniste. Pare mai mult decat un moft, nu-i asa?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*