Viata ca un scut de masina!

Eram prin 2004 cand aveam de la serviciu un Golf 4. Marea problema a acestei masinute era faptul ca nu avea scut motor golf 4. Si de vreo cateva ori mi-am spart si baia de ulei. Asta se intampla si din cauza ca aveam clienti in zone rurale cu drumuri neasfaltate. Asa ca iata-ma in acea vreme cautand scut metalic golf 4. Si aveam ceva de cautat, pentru ca cele mai vandute erau cele de plastic. Colegii de la serviciu chiar incepusera sa imi faca MEME-uri cu scut metalic vw golf 4. Si desi orice om ma intreba mereu care ar fi un pret pe care l-as plati pentru un scut metalic vw golf 4. Si dupa toata agitatia (care deja dura de cateva saptamani) i-am zis ca nu ma mai intereseaza nici un fel de pret si ca as da oricat pentru un scut motor metalic pentru vw golf 4.

Evident ca mi se parea ca sunt un mic Superman dupa aceea. Parca vroiam sa il incerc. Sa vad eu ca nu se rupe si ca nu se sparge atunci cand trec eu prin toate gropile sau cand se aud toate pietrele aruncate in el. Eram atat de mandru de acel scut metalic golf 4. Parca dragul meu Golf devenise un partener de lupta precum Robin, iar eu eram Batman. Si imi placea cum ne ieseau noua actiunile si activitatile ca unse. Ba unii dintre amici imi spuneau ca as putea sa ma apuc sa vand produsul numit scut motor golf 4. Era ceva in toate acele cuvinte pe care le ofeream cu mare drag oamenilor, care parca ii lipea. Iar eu emanam atat de mult optimism si mai ales atat de multa incredere, ca ii puteam convinge si pe unii care aveau deja un scut motor metalic, sa isi mai cumpere unul… de rezerva.

Anii au trecut si intre timp eu am plecat de la compania respectiva. Insa toti cei care au venit in urma au auzit cel putin odata povestea mea cu Golful 4 si scutul. Am devenit (daca vreti!) un fel de „legenda urbana” a acelui loc. Si din acest motiv, de multe ori primesc invitatii sa merg cu ei in teambuilding-uri sau la petrecerile companiei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*