Viata pe porunci

Cand eram mici ne placea sa ne jucam diverse combinatii de jocuri care inevitabil se finalizau cu porunci. Era o vreme cand joaca era joaca si parintii nostri n-aveau timp sa se planga despre cat de nasoala e copilaria noastra(vezi aici). Asadar poruncile erau rasplata unei munci.

Cred ca in ultima vreme m-am cam jucat cu diverse chestii si in final am pierdut si mi s-a dat porunca: Desfa-ti -ul si curata-l!”. Daca e porunca trebuie s-o indeplinim, altfel se termina jocul.Si am purces la a-l desface. Cred ca Mister acolo Sus se prapadea de ras. Sunt atehnic atunc cand vine vorba sa lucreze repar diverse chestii marunte. N-am rabdare si incurc rapid mufe, suruburi, spatiu alocat unei mufe.

Am desfacut laptop-ul bucati, l-am curatat de praf si…?! A daaaa si am inceput sa-l asamblez la loc. N-am fost niciodata bun la rezolvat puzzle-uri. Pe asta l-am rezolvat cand te uitai la el era la fel. Poate un pic mai bun caci era fara praf.

Ma asez victorios pe scaun. Imi desfac o bere si „ii dau o cheie”. Asta Mic porneste dar nu se deschide. (Pauza de ras). Al’ Batran rade cat il tin puterile. Eu cu un semn de intrebare pe fata inchid si deschid laptop-ul in speranta ca poate s-a inecat. Nimic e mort ca porcu de Ignat! Sambata il duc la Doctor ca sigur i-am incurcat matele.

Drept urmare va indemn: Daca aveti probleme cu ele mergeti frumos cu dansele la un doctor specializat. E si mai ieftin si e si mai sigur!”

doctor-laptop.ro
doctor-laptop.ro

Acum ma lupt cu o rasnita mai veche de urla din toate cooler-ele si zici ca locuiesc in apropierea unui aeroport!!!! Sa nu vorbim de internetul prin DigiStick care zbarnaie ca pe in vremuri bune.

Al Batran de Sus probabil ca inca se distreaza: „Si,… ia zi Dorele a fost buna berea victorie!?!”

Sursa www.doctor-laptop.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*