Criterii de care sa tii cont la alegerea dressing-ului

Criterii de care sa tii cont la alegerea dressing-ului


Pentru orice reprezentanta feminina, dressingul este comoara din dormitor, seiful in care isi depoziteaza cu grija cele mai de pret lucruri, piesele vestimentare si accesoriile. Cu atat mai mare placerea este sa cauti in garderoba atunci cand aceasta este bine organizata si compartimentata. Desigur, la fel de mult conteaza si aspectul acesteia, care trebuie sa se armonizeze cu interiorul camerei si cu proportiile acesteia. Iar pentru ca variantele in materie de dressing sunt practic nelimitate, este bine sa te raportezi la cateva sfaturi inainte de a face o alegere.

Alege un dressing inteligent compartimentat

Pentru ca mereu exista tendinta de a alege dressinguri frumoase la exterior, care lasa insa de dorit din punct de vedere practic, afla ca depozitarea lucrurilor are prioritate. Din acest motiv, trebuie sa alegi unul cat mai spatios, mai ales atunci cand garderoba ta este una de-a dreptul impresionanta. Orienteaza-te catre unul care contine cat mai multe rafturi, prevazut cu mult spatiu pentru umerase, eventual cu etajere mobile sau suporturi rabatabile pentru costume si rochii lungi.

Alege unul cu usi practice

Nu este normal sadepui efort atunci cand deschizi usile unui dressing si nici sa fii privat de lumina naturala din cauza lor. In acest sens, poti opta pentru un dressing deschis sau unul cu usi glisante, insa asigura-te ca forma lor va facilita modul sau defolosire.

Culoarea potrivita

Desi se stie ca spatiul conteaza cel mai mult, un dressing se alege, cel mai adesea, avand drept reper aspectul estetic pe care il prezinta. Cu alte cuvinte, pentru multi proprietari sunt mai importante culoarea si designul, decat spatiile de depozitare pe care le ofera. Daca in ceea ce priveste designul, totul tine de preferinte, atunci cand vine vorba de culoare, alegerea trebuie atent cantarita. Este important sa stii ca un dressing intr-o culoare inchisa iti va intuneca incaperea, in timp ce unul deschis la culoare va crea senzatia de spatiu mai luminos si mai larg. Ce spun expertii? Ei bine, tinand cont si de dimensiunile sale in raport cu spatiul camerei, acestia sugereaza alegerea unui dressing in tonuri naturale, asortat cu peretii.

Ia in considerare locul unde vrei sa il amplasezi

Desi este indicat sa pastrezi in el cat mai multe piese vestimentare, un dressing nu trebuie sa ocupe foarte mult spatiu in dormitor. Astfel, este de preferat sa alegi un model care sa corespunda ca proportii cu intreaga zona destinata pozitionarii lui si care sa se integreze estetic in locul ocupat. Pentru a crea senzatia de largire a camerei, mizeaza pe un dressing placat integral cu oglinzi. In afara de aerul modern si futurist pe care il confera, vei putea proba in voie catetinute vrei inainte de a iesi pe usa.

Cei interesati de alegerea unui dressing perfect pentru locuinta pot accesa site-ul Prodesignart.ro. Aici vei gasi o varietate de dressing-uri si idei din care sa te inspiri, cu posibilitatea de personalizare a oricarei piese de mobilier. In cazul in careai deja o schita cu masuratorile mobilierului, o poti trimite reprezentantului firmei si ulterior solicita acestuia o cerere ofera. Iar daca nu ai nici schita nici, nici masuratori, acestea vor fi efectuate gratuit de catre un expert.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *