2013! Ultima halta spre frica….prima oprire in consolidare

Sansa unei Europe sa supravietuiasca in climatul politic-economic actual este sa iasa din poezia Batranului continent si sa se comporte ca un jucator valabil in piata. Nevoia de schimbare economica trebuie sa invinga frica si inactiunea tipica unei scoli prudential europene si sa incerce si altceva nou. Istoric vorbind e frumos sa pastrezi un algoritm reprezentativ pentru tine ca individ grup, dar timpurile noi cer sange proaspat si actiuni in forta.

2013. Cand piata isi ia un timp lung pentru consolidarea unui trend, de obicei ce rezulta este pozitiv. Timpul consolidarii unui trend ofera posibilitatea pietii sa castige simpatizanti de partea unei baricade. Cum natura si Providenta ofera un echilibru sensibil cand vine vorba de OM, ma astept ca lectia dura a celor 7 ani(2004-2013) sa formeze un curent care sa contrabalanseze situatia actuala.

O Europa puternica si scuturata la nivel de mentalitate va fi o gura de oxigen ce va antrena si celelalte economii pentru a evolua si a se salva din groapa fricii in care s-au scufundat…poate e nevoie de o noua experienta de tip S.U.A pentru a avea un sablon spre care sa ne indreptam. Eu cred cu tarie ca 2013 este anul relansarii economice.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *