21/22 Noi am tras in Noi

E 21 decembrie si au inceput comemorarile unui ’89 insangerat. Unde am ajuns dupa 24 de ani?!? Fix tot acolo.

Suntem unde suntem pentru nu ne pasa. In vorbe spunem ca ne pasa, dar in realitate nu ne pasa. Traim viata pe care o vrem. Repectam regulile pe care le vrem.

Vrem „o tara ca afara”, dar cand primim legi ca afara ne suparam si revenim la „romanismul” nostru de toate zilele.

Asteptam de la altii ce ne putem cumpara si singuri.

Speram sa castigam bani si averi fara sa muncim. Bingo, pariuri sportive, loto, loteria romana, FNI, CARITAS, promotii. Munca necesita timp si noi nu avem rabdare sa asteptam sa castigam.

Au trecut 24 de ani durerosi si neschimbati. Ne injuram conducatorii pe care noi ii alegem. Ne doare in basca in prag de alegeri si nu mergem la vot.

„Pentru asta am murit Noi la revolutie?” Intr-o revolutie cand se moare se moare in general pentru ce a trecut. Se acumuleaza energie negativa multa care se descatuseaza la un moment dat. Nu mori intr-o revolutie pentru ca ai certitudinea ca vine ceva mai bun, mori intr-o revolutie pentru ca te-ai saturat de ce aia avut. Nu ai nici o idee ce vine, dar ai certitudinea ca ce e in prezent nu vrei sa mai fie.

Dumnezeu sa-i ierte si sa-i aiba in paza pe „cei mai liberi” decat noi. Au murit pentru noi, au murit pentru ei. Sper ca au ajuns cu bine intr-un loc mai bun.

„cerne Doamne linistea uitarii…”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *