6 minute de scris

Comunitatea Social Media

Am de intrat intr-o aplicatie peste 6 minute si trebuie sa mai scriu un articol in tot acest timp. Traim vremurile in care viitorul nostru este dictat de niste persoane analfabete si noua ne pasa de faptul ca facebook, whatsapp si messengerul de facebook nu pot procesa pozele si video.

Am terminat de aranjat si de rezolvat problemele in raftul sufletului nostru si ramasese narcisismul neacoperit. Trebuie cel putin astia mai batrani sa ne readucem aminte de viata pana la tehnologizarea asta fortata de noi petnru noi.

Stiu ca pentru multi este o portita de scapare din realitatea dureroasa, dar surpriza realitatea este dureroasa pentru ca nu ne pasa si traim printre poze pe facebook.

In realitate nimic nu e frumos, misto, simpatic. Totul e negru, sumbru si cenusiu. In realitate iti este rusine sa-ti spui parerea pentru ca poti sa pierzi un contract sau un loc caldut la stat.

In realitatea asta dura orice decizie se ia la nivel politic te va afecta si pe tine. Vei primi o marire la ceva acum, dar mai tarziu vei plati scump. Tu sau unul de langa tine la care sentimentele tale sunt foarte puternice. Asa apar accidente, crime accidentale si tot vacarmul pe care il formeaza viata. practic realitatea te teleporteaza intr-o stire de la ora 17:00 de pe ProTV si tu ….tu esti suparat ca n-ai pentru 3-4 ore poze si video pe facebook.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *