A citi un Om

Pot citi un om in multe feluri, dar nu poti niciodata citi corect un om pe care-l ai aproape de inima.

Judecata unei decizii in ceea ce priveste eticheta pe care o aplici oamenilor din jurul tau este umbrita de sentimente. Te lovesti in actul de analiza de motive mult prea puternice care sa-ti permita sa accepti adevarul. Am asistat la oameni care si-au distrus avutia de o viata incercand sa salveze oameni la care tin. Absolut toata lumea din jur a incercat sa-i trezeasca la realitate, dar nimeni nu a mai vrut sa aiba de-a face cu ei financiar. E crud sa-l lasi sa se chinuie, dar e al dracului de bine pentru el si pentru tine. Uneori viata trebuie traita in cinism.

Ae greu sa spargi o bariera de comunicare si sa reusesti sa-l faci pe cel din fata ta sa inteleaga motivul pentru care iti pasa. Cel mai trist e cand cel din fata ta pricepe lucrarea ta, dar e prea las sa te ajute sa duci munca pana la capat.

Cine spunea ca vesnicia s-a nascut la sat si a murit la oras s-a inselat. Nu mediul de viata schimba un om, un om se poate schimba doar daca acel om vrea. Mediul de viata ii ofera un levier pentru a trai sub o forma sau alta, dar in final el este doar o mana de oase care se poate indrepta prin autodisciplina.

Citeste-i pe cei care poti si iubeste-i pe cei care nu-i poti citi. Asteapta sfarsitul oferindu-le cea mai buna viata a LOR fara a incerca sa-i mai schimbi, schimba-te pe tine sa nu repeti greseala lor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *