Abordarea internetului

internet
internet

Abordarea internetul din barca romaneasca a fost una catastrofala. Am descoperit blogurile in acelasi timp cu porn-ul pe conexiune si mare viteza si asta cauzeaza dezvoltarii noastre ca elemente blogosferice in tabloul general.

Dincolo de lupta pentru tag-uri si relevanta sunt cutite ascutite care se imping usor in spate cu zambetul pe buze. Asa suntem noi in Romania: buni, calzi, primitori si gata-gata sa-ti infingem cutitu’ in spate.

Relaxarea e cuvantul de ordine care ar trebui sa ne ghideze in ceea ce scriem. Am ales sa ies din turma si sa scriu pentru mine in primul rand si apoi pentru public: Urma scapa turma. E placut sa ai trafic bazat pe spike-uri garantate de oameni usor influentabili, e mai greu sa faci un om destept sa te citeasca.

E simplu sa apari la televizor in timp ce injuri, dar sa gratulezi pe altii cu epitete ca fatarnic si imbecil. E usor sa-ti bagi pula in parinti altuia care nu-ti convine ce scriu despre tine, e mai greu sa accepti ca si el o poate face. Internetul romanesc e despre pornografie verbala dincolo de a fi cel care gaseste solutia evolutiei.

Sunt putini care au inteles despre ce este vorba si o fac dezinteresat pentru ca joaca in arena implica contraforte care raspund cu represalii pentru a gusta si ele din micile bucurii ale unor victorii iluzorii, dincolo de timp si spatiu supravietuiesc doar cei ce mai au ceva de spus. Matematica vietii are un fel ciudat de a te anula inca din timpul executiei formulei recurente de a gasi echilibrul perfect al ecuatiei.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *