Accidente usoare Sector 6

Am ajuns zilele astea pe la „Accidente usoare sector 6 Bucuresti” cu un cunoscut ce a avut o coliziune cu un autobuz. Nimic grav doar ca trebuie sa-l declari la autoritati.

Ghici unde se afla „Accidente usoare sector 6”?! In sediu COM NICO SERV SRL de pe Iulia Maniu aproape de iesirea din Bucuresti dinspre Autostrada Bucuresti-Pitesti. „Ma, ia stai asa”, cum in curte la un service auto!? Nu e un pic dubios ca accidente usoare sa fie un curtea unui service, adica eu am probleme ajung cu masina lovita si ma opresc la politie intr-un sediu de service.

Sa presupunem ca sunt un sofer slab de inima si ajung cu un incident acolo. Primul gand de om speriat dupa un accident este „si eu unde duc masina la service”?! Aaaa stai putin ca sunt intr-un service auto as putea s-o las aici.

Oricum ai analiza situatia nimic nu suna bine. Suna de la o posta a manevra tipic romaneasca intre o autoritate si o firma privata. A venit probabil patronu’ si a zis: „Ba baeti hai sa facem o afacere. Eu va dau un birou aici la mine si voi nu trebuie sa faceti nimic decat sa lasati turma de accidentati sa se plimbe prin sediu meu poate se prinde ceva de ei. Ii fezandezi bine, ii lasi sa astepte prin sala aia mare si cat timp va asteapta pe voi sa le solutionati cazul ei se uita peste pliantele mele si pe langa birourile de aici. Super biznis romanesc!!!!

Nu contest ca firma era cunoscuta inainte de a incepe acest parteneriat, dar mie unul imi suna dubios acest deal intre o autoritate si o firma privata. Cine ar trebui sa verifice daca parteneriatele privat-public se desfasoara in conformitate cu legile in vigoare in tara asta!?

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *