Achizitiile de servicii prind teren in Romania

Stii cum este atunci cand te indragostesti in adolescenta? Ai vrea sa scrii numele persoanei dragi pe toate zidurile sau gardurile. Ei bine reactia asta se poate intampla sa apara si la adolescentii intarziati ca mine. Si iubirea mea (mai nou) este Teamnet. „Cum?” „Ce?” sau „Cand?” sunt intrebari TABU pe care nu le puneti nici adolescentilor indragostiti, asa ca sper din toata inima ca voi scapa si eu „ca prin urechile acului” de ele.

Insa ceva va totusi am sa va spun: Cum „m-a prins indragosteala”. L-am vazut pe CEO-ul companiei, Bogdan Padiu cand a declarat pentru Antena3 ca achizitia de servicii castiga teren in Romania. Si cum ma stiti un ambasador fervent al ideii de dezvoltare a segmentului de servicii in Romania, am ramas tintit in fata televizorului. Sigur ca pe de o parte si modul in care povesteste Bogdan Padiu despre minunile de la Teamnet te tin lipit. Dar sa nu divagam. Vorbeam de servicii, iar cei de la Teamnet au demosntrat inca de la inceputuri ca pot fi varf de lance in cresterea calitatii acestei Piete. Si nu doar ca au vrut cresterea acestei piete din punct de vedere al cantitatii, dar „au tinut cu dintii” tot timpul si de un standard al calitatii lor.

Ce castiga ei? Pe termen scurt nu prea castiga. Ba chiar putem spune ca pierd, pentru ca investitiile si cheltuielile sunt mai mari atunci cand esti un „jucator cu principii”. Insa ei forteaza (prin calitate) responsabilizarea si maturizarea pietei si mai ales a celorlalti „jucatori”. Iar asta nu poate decat sa ne bucure pe noi utilizatorii serviciilor lor si (de ce nu!) pe noi viitorii angajati ai Teamnet.

Nutrind speranta ca din ce in ce mai multe firme vor gandi ca ei si ca din ce in ce mai multi factori de decizie vor avea valori morale precum Bogdan Padiu, va invit si pe voi sa faceti un exercitiu interesant:

Hai sa ne stabilim cu totii macar un principiu de la care sa nu renuntam. sa facem cu totii mici exercitii de acest fel, pentru a putea iesi din zona de confort si pentru a fi mereu pe panta ascendenta a dezvoltarii personale.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Verified by MonsterInsights