Adrian Vasilescu se pricepe si la agricultura

Rasadurile de iulie - ce si cum plantam
Rasadurile de iulie – ce si cum plantam

Adrian Vasilescu a vorbit la MCTV despre faptul ca Romania trebuie sa creasca productia agricola. In discursul lui a vorbit despre implicarea bisericii si cum trebuie aceasta sa spuna taranului la slujba de duminica ca trebuie sa lucreze pamantul.

Dle Vasilescu, preotul nu face politica sau nu ar trebui sa faca politica. Sunteti intr-o mare eroare crezand ca problema agriculturii vine de la taranul care nu munceste. Asta este demagogia pe care dvs dimpreuna cu toate guvernele ati sustinut-o fara o dovada. E usor sa-l faci putoare pe utilizatorul casnic, e mai greu s-o dovedesti. Taranul de rand a fost cel care a spart mereu oalele sparte.

Parintii mei detin un teren in zona Ialomita, Slobozia si an de an au cultivat pe el ceva. De castigat am castigat cat sa supravietuim, dar niciodata cat sa facem avere din asa ceva sau sa ajungem „tarani bogati” cum declarati dumneavoastra. Politica de 20 de ani s-a facut contra Agriculturii si in folosul unor latifundiari interesati de banii pe care i-ar putea trage de la Guvern fara sa depuna vreun efort.

Din pacate aruncati pisica moarta din batatura dvs in batatura bietului taran.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *