Ai stări de tristețe și nu știi de ce? Ce spui de ședințe de psihoterapie individuală în București?

sedinte psihoterapie individuala bucuresti

Am putea crede că, cel puțin o dată în viață, cu toții avem unele momente marcate de tristețe. Este firesc, această emoție nu are cum să lipsească din viețile noastre. Când prea multă tristețe este un semn de întrebare și o posibilă cale spre depresie? Când ar fi bine să consultăm un specialist, respectiv un psihoterapeut? Aflăm din rândurile ce urmează.

Depresie, boala secolului – cum să nu ajungi în acel punct sau mai bine spus, este ceva ce ai putea face pentru a nu ajunge în acest stadiu?

Se spune despre depresie că este boala secolului și că este caracterizează, în principal, prin tristețe profundă și constantă. Este dificil de observat semnele unei astfel de afecțiuni, întrucât persoana în cauză maschează adesea problemele pe care le are în plan emoțional. Desigur că cei din jur ar putea observa că o persoană dragă este total schimbată și ar avea nevoie de sedinte psihoterapie individuala in Bucuresti.

Persoanei în cauză îi vine destul de greu să se orienteze spre a mai face chiar și task-uri de zi cu zi, să aibă grijă de propria persoană, spre exemplu. Are o tristețe uneori inexplicabilă și tot ce își dorește este să fie izolată, social, să nu interacționeze cu nimeni, să nu audă nimic de la nimeni.

Cum să nu ajungi într-un astfel de punct? Pentru că spunem adesea că suntem singuri în lume și numai noi ne putem ajuta, este important să fim atenți la stările pe care le experimentăm. Să ne gestionăm emoțiile corect, să le validăm. La nevoie, căutăm un cabinet individual de psihologie in Bucuresti și mergem la ședințe de psihoterapie, despre care se spune că sunt terapia prin vorbire. Să discuți despre ce te apasă, să vorbești despre stările pe care le experimentezi ar putea să te ajute mai mult decât crezi.

Când și de ce să mergi la terapie

Fie că alegi ședințele de psihoterapie online sau în cabinet la Daniel Ivan, această decizie nu ar trebui amânată. În societatea actuală, modernă, avem servicii specifice pentru orice situație. Așadar sănătatea ta emoțională ar trebui prioritizată. Știm, unii dintre noi au fost crescuți cu limite și cu prejudecăți, cred că a merge la psiholog este situația în care nu mai au soluții și sunt pierduți. Mai cred, de asemenea, că este o rușine sau deloc o necesitate. Însă, ceea ce îi frământă acum ar putea fi dezechilibrul emoțional care îi devastează mai târziu.

Evita celebra zicala mie nu are cum să mi se întâmple. Pentru că la orice vârstă depresia sau anxietatea pot fi stări pe care le sedimentăm cu decizii greșite, cu întâmplări care ne marchează. Unii simt nevoia să meargă la terapie când își dau seama că în fiecare relație de cuplu au un blocaj și că lucrurile nu evoluează așa cum și-ar dori. Alții simt același lucru, însă când vine vorba de cariera lor sau de evoluția din punct de vedere profesional. Nu vom exclude nici pe cei care au copii și simt că nu se pot ridica la înălțimea așteptărilor sau pur și simplu trec prin etapa preadolescenței copiilor lor și nu se pot înțelege cu aceștia.

Despre cum să îți înțelegi stările și cum să ai grijă de sănătatea ta emoțională află și de la Daniel Ivan. Te poți programa la ședințe online sau poți merge la cabinet, dacă ești din capitală. Accesează pagina oficială pentru detalii.


Contact DanielIvan.ro

Str. Nicolae G. Caramfil, nr. 22, etaj 1, camera 106, interfon 106, Sector 1

contact[@]danielivan.ro

0761 600 020

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *