Ajutor, caut un service GSM bun!

service gsm mobilefix

Telefoanele sunt la ora actuală un viciu. Le folosim pentru orice scop, de la divertisment la shopping. Le purtăm mereu cu noi și în astfel de condiții nu mare ar trebui să ne fie mirarea pentru faptul că se strică. Unele dintre cele mai comune defecțiuni sunt legate de portul de încărcare sau de spargerea display-ului.

Nu doar faptul că se strică ne supără, ci faptul că găsim destul de greu un service GSM bun. Dacă și tu te găsești într-o astfel de situație, te invit să descoperi mai multe despre MobileFIX.

Un service GSM pentru toată lumea, la propriu

La MobileFIX poți solicita reparații pentru Samsung, iPhone sau iPad-uri. Sunt 4 locații fizice în țară, anume în marile orașe precum Cluj, București, Constanța, Brașov. Însă, pentru cei care nu sunt din aceste orașe și fizic le este greu, dacă nu chiar imposibil să ajungă aici, atunci pot solicita diversele reparații de la distanță. Cu alte cuvinte, stabilești detaliile cu echipa de la punctul de lucru mai apropiat de tine, trimiți telefonul prin curierat și în câteva zile îl primești înapoi, reparat.

Pe principiul este greu să găsești un service GSM bun și când îl găsești îți dorești să devii client fidel, ei bine MobileFIX permite această flexibilitate în colaborare.

Nu am avut timp să îmi salvez datele – HELP! 

Dacă te-ai gândi în secunda aceasta că telefonul tău urmează să fie nefuncțional, ce ai salva prima dată din el? În telefoane avem fișiere diverse, fotografii care mai de care, practic amintiri. În unele cazuri avem fișiere compromițătoare sau pur și simplu date personale. Nu și-ar dori nimeni să știe că are nevoie să le ascundă. Sau că dacă s-ar strica telefonul fie nu poate recupera anumite date, fie acestea vor fi efectiv expuse.

Pentru cei care încă nu știu, la MobileFIX există o politică foarte strictă în ceea ce privește confidențialitatea. Astfel, datele tale sunt în siguranță. În măsura în care acestea rămân în dispozitiv sau pot fi recuperate, ai garanția că datele îți sunt protejate.

Repede și bine!

Ce interesează pe majoritatea dintre noi la ora actuală este să găsească atunci când e nevoie un service GSM bun care să repare bine și repede. Care să ofere și garanție pentru reparația efectuată. Toate aceste condiții sunt îndeplinite cu succes de cei de la MobileFIX. Timpul te costă, evident ai putea bate pasul pe loc până când ai telefonul reparat.

Cât despre dilema dacă să repari sau să cumperi un alt dispozitiv mobil, ei bine dacă reparația este posibilă, găsești și un service GSM bun, atunci de ce nu? Practic îți recuperezi o parte din investiție și faci astfel ceva rentabil, fie că rămâi cu acel telefon sau pe viitor îl vei schimba.

Fie că ai nevoie de înlocuire de display, înlocuirea sticlei sau alte tipuri de reparații minore și nu prea, poți apela la această echipă. Ai parte de servicii profesionale, confirmate și de părerile pozitive ale clienților. Desigur, primești și garanție pentru reparațiile efectuate. Detalii complete sunt în pagina oficială.

Contact: contact@mobilefix.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *