Alege echipamente profesionale de sunet pentru restaurantul tău

echipamente profesionale de sunet

Dacă ai un restaurant cu orice specific, cu siguranță știi cât de importantă este atmosfera pe care o oferi clienților tăi. Contează foarte mult meniul, calitatea preparatelor și atitudinea personalului, dar atmosfera este cea care creează cadrul perfect și aceasta se obține de obicei, dincolo de partea de design, mai ales prin fondul muzical. Dacă poți avea în cât mai multe momente muzică live interpretată de un solist sau de o formație, cu siguranță acest lucru se va observa și în ceea ce privește numărul de clienți.

 

Tot mai multe restaurante aplică o astfel de strategie prin care oferă momente de muzică live ce pot merge până la concerte ale unor soliști sau trupe cunoscute (potrivit însă mai ales pentru pub-uri, cluburi și alte locații care se bazează pe consumul de băuturi, chiar dacă servesc și preparate culinare). Mai mult decât atât, se organizează uneori diverse evenimente de tip stand-up comedy sau evenimente dedicate copiilor (unde vin copiii, vin și părinții, evident). În timpul zilei, la ore la care numărul de clienți nu este prea mare, unele restaurante închiriază separeuri, săli sau toată locația pentru organizarea de evenimente de orice tip – de la evenimente corporate la conferințe de presă, brunch-uri, evenimente promoționale etc.

 

În toate cazurile de mai sus, ideal este ca restaurantul să aibă echipamente profesionale de sunet pe care să le poată folosi fără costuri suplimentare oricând este necesar. Pentru produse de sonorizare de cea mai bună calitate, ideal este să fie consultați experții dintr-un magazin specializat. Se poate colabora în acest sens cu Sound Stil, o companie de top în acest domeniu în țara noastră. Firma este importator direct și distribuitor pentru multe mărci importante de produse, astfel că găsiți în oferta lor o mare varietate, la preț minim – preț de importator am putea spune.

 

De ce este important să colaborezi cu o firmă de specialitate, de asemenea anvergură? În primul rând, la partea de consultanță vei afla totul, de la diferența dintre boxe pasive și boxe active, până la caracteristicile pe care trebuie să le cauți la boxe profesionale pasive. Vei observa, apropo de preț, că o boxă pasivă are un cost semnificativ mai mic decât o boxă activă – vei afla de ce se întâmplă acest lucru și care este totuși alegerea cea mai bună pentru restaurantul tău în funcție de tipul de evenimente pe care le organizezi, de dimensiunea spațiului etc.

 

Echipamentele profesionale de sonorizare, boxe pasive și multe altele, îți vor fi de folos și dacă închiriezi restaurantul pentru evenimente precum nunți, botezuri și aniversări. La astfel de petreceri, adesea muzicanții sunt aduși chiar de către clienți, dar poți propune chiar tu anumiți colaboratori și în orice caz poți avea opțiunea de a închiria și sistemul de sonorizare din locație, contra unei taxe suplimentare. Cert este că poți câștiga pe linie și în același timp poți să ai clienți mulțumiți de faptul că oferi servicii complete la cerere.

 

La Sound Stil găsești în prezent, chiar pe stoc, o mare varietate de echipamente profesionale de sunt, lumini și instrumente muzicale. Printre brandurile de prestigiu la nivel internațional care se regăsesc în oferta firmei merită amintite McCauley, Ashley, Klotz,  MAG, Neutrik, Rean, Phonic, Framus, D’addario, Promark, Planet Waves, Yamaha, Amati etc. Nu contează în ce localitate se află restaurantul tău, căci produsele pot fi livrate prin curier. La cerere se poate asigura și montaj, iar service-ul este asigurat pentru toate produsele comercializate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *