Altecovent – Iata de ce ai nevoie de un sistem de ventilatie cu recuperare caldura

ventilatie cu recuperare

Din pacate poluarea mediului este pe o traiectorie ascendenta, iar aerul pe care il respiram nu este nicidecum la fel de calitativ precum in trecut. Tot mai multe masini, tot mai multi oameni, tot mai multe fabrici, tot mai mult plastic aruncat fara simt de raspundere si multi alti factori, lasa o amprenta de carbon importanta. Poluarea nu inceteaza sa existe, dar putem spune ca ne-o facem cu mana noastra.

Conform unor studii, aerul din casa noastra este chiar mai poluat decat aerul de afara, tocmai pentru ca este un spatiu restrans, iar aerul viciat nu circula. Iar deschiderea ferestrelor nu este o optiune valabila, fiindca pe acolo intra praf, alte noxe, ca sa nu mai vorbim si despre poluarea fonica. Iar pe timp de vara ce faci? N-ai de ales, deschizi geamurile, insa zgomotul masinilor iti va strica somnul cu siguranta. Solutia ideala este sa instalezi in casa ta un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura de la Altecovent, ce va filtra aerul din casa, deci vei avea parte de oxigen curat si nici nu se va pierde caldura din interior.

Despre sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura

Atunci cand respiri oxigen filtrat, scapi de starile de apatie, te vei putea concentra mult mai bine, durerile de cap au o frecventa redusa si chiar si calitatea somnului va creste. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca vei fi mai sanatos, iar asta cu siguranta iti doresti pentru intreaga familie.

De asemenea, acest sistem aduce si economii financiare majore, fiindca reduc pe timp de iarna costurile de incalzire cu pana la 30%. Totusi acest sistem se recomanda a fi instalat in faza de proiectare a caselor. Un astfel de sistem trebuie instalat doar de profesionisti in domeniu, precum echipa Altecovent.

Pe langa faptul ca acestia se ocupa cu proiectarea sistemului, ei furnizeaza toate accesoriile necesare pentru unitatea de ventilatie. Folosesc produse doar de la branduri de renume din aceasta nisa. Pe langa alte accesorii este nevoie chiar si de tubulatura pentru sistemul de ventilatie, iar cea ideala de la Altecovent este antibacteriana, antifungica si antistatica. Datorita faptului ca tubulatura este tratata, aerul introdus in casa va fi lipsit de microbi sau agenti patogeni, praf sau mucegai.

Deci este solutia optima in special pentru cei ce sufera de alergii sau care au un sistem imunitar slab dezvoltat. Tubulatura acestui sistem este testata in laboratoarele Swiss Sanitized, dovedindu-si eficacitatea functiei de igiena impotriva stafilococului auriu, legionella pneumophila si pseudomona aeruginosa.

Daca vrei sa afli mai multe acceseaza www.ventilatiecurecuperarecaldura.ro.

Contact:

0753967762

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *