Analistul economic Traian Basescu!

Cica vom pierde investitia Renault in Romania! In afaceri orice investitie are un plan dupa care se face. Cat timp investitia isi urmeaza planul totul e minunat. Probabil ca cei de la Renault si-au finalizat ciclu de investitie/profit.

Dar nu asta e problema. Ma intriga faptul ca Presedintele Romaniei Traian Basescu a devenit ca tuterii de TV un veritabil analist economic. Subliniez, Presedintele Romaniei din ultimii 10 ani vorbeste ca un analist habarnisto-politico-economic de la televizor!

Si ce are el de zis:

Romania, daca nu se conecteaza integral cu Coridorul IV la sistemele rutiere europene, este o tara care ramane enorm in urma.

 

Stiti cum suna treaba asta?! Cum ar veni un CEO al unei firme si ar spune dupa 10 ani de management:

Dragi actionari aveti o problema pentru ca firma va merge prost!

E hilar si-n acelasi timp tragic sa vorbesti de neterminarea unei autostrazi doar pentru ca e an electoral si ai tai nu mai au haturile in mana. Sa-mi aduc aminte despre cum inaugura Guvernul Boc cativa metri de autostrada ca pe o victorie nemaivazuta in lume?!? Serios?!? Chinezii rupeau norma la construit autostrazi si noi plateam cel mai scump kilometru de autostrada inca neconstruita.

Nu este vinovat Presedintele Romaniei Traian Basescu! Vinovati pentru ca el isi permite luxul de a emite pareri din statura functiei lui suntem noi cei ce l-am lasat sa ne pacaleasca.

Avem puterea prin vot, dar nu vrem s-o folosim. Avem puterea sa spunem nu cat timp ne exercitam obligatia de cetatean democrat.

  • Daca oferta este saraca nu-ti baga picioarele!
  • Daca nu-ti place de ei, nu-l alege pe cel mai putin rau!

In 24 de ani am ales ce e mai rau: fie ca a fost vorba de raul cel mai mic, fie ca a fost lehamitea de a nu ne prezenta la urne. Trebuie sa ne trezim in ceasul al 12-lea si sa intelegem ca trebuie as mergem sa le aratam „pisica moarta”. Si sunt convins ca pe graficele prezentate la TV atarna greu un scor aproape egal al celor care si-au anulat votul in comparatie cu castigatorul alegerilor. E ceva ce nu poti trece usor din punct de vedere pishologic.

 

Comments

comments

One thought on “Analistul economic Traian Basescu!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *