Aparatele de muls vaci va ajuta sa cresteti productia de lapte

vaca

In ultimii ani, proprietarii de gospodarii sau de ferme isi indreapta din ce in ce mai mult atentia catre aparatele de muls vaci. Acest lucru se intampla pentru ca folosirea aparatelor de muls vacile are drept rezultat o serie de beneficii.

Intai de toate, laptele muls cu ajutorul acestor aparate este in conformitate cu normele de calitate intrucat se depoziteaza direct in niste rezervoare speciale, confectionate din inox.

De asemenea, cu ajutorul aparatelor de muls vaci, oamenii reusesc sa isi creasca nivelul de productie, dat fiind ca sunt mulse in acelasi timp, in conditii ideale, mai multe animale.

Gratie aparitiei Internetului, un numar considerabil de magazine care furnizeaza astfel de echipamente si-au extins aria de activitate si in mediul online. Astfel, persoanele care doresc sa isi doteze gospodariile sau fermele cu aparate de muls vaci au la indemana aceasta posibilitate, chiar daca se afla la distante mari de o reprezentata care plaseaza pe piata astfel de aparate. Unul dintre magazinele online care are drept obiectiv comercializarea aparatelor de muls se numeste Fermierulafacerist.ro.

Care sunt cele mai importante aspecte ale aparatelor de muls vaci?

Gospodarii sau fermieri care isi doresc sa isi achizitioneze niste aparate de muls vacile se pot orienta catre gama pusa la dispozitie de magazinul Fermierulafacerist.ro intrucat aceasta contine mai multe tipuri de astfel de produse.

Preturile acestor echipamente sunt competitive si variaza de la produs la produs, in functie de numarul de vaci care pot fi mulse in acelasi timp.

In stocul pus la dispozitie de Fermierulafacerist.ro se gasesc si urmatoarele echipamente:

  • Aparate de muls vaci cu 1 post – bidonul acestui echipament este confectionat din aluminiu si are o capacite de 20 de litri. Lungimea aparatului este de 70 de cm, latimea de 55 de cm, iar inaltimea de 72 de cm. Este prevazut cu perii pentru igienizarea mansoanelor sau a furtunelor si cu opritoare in vederea refularii laptelui
  • Aparate de muls vaci cu 2 posturi – echipamentul este dotat cu un bidon a carui capacitate este de 40 de litri si cu un motor care dezvolta o putere de 0.55 KW. Aparatul are 110 cm lungime, 54 de cm latime si 115 cm inaltime
  • Aparate de muls vacile cu 4 posturi – acestea functioneaza aidoma unei sali de muls si sunt dotate cu sisteme automate de igienizare. De asemenea, receptoarele de lapte sunt dotate cu senzori, iar capacitatea unuia este de 30 de litri
  • Aparate de muls vacile cu 6 posturi – aceste echipamente sunt dotate cu pompe vacuum care functioneaza cu ulei (capacitatea lor este de 500 de litri), cu pompe de transvazare, cu filtre fabricate din otel inoxidabil, cu sisteme automate de spalare si cu panouri de control. Totodata, au sisteme automate care regleaza vacuum-ul

Cu ajutorul acestor aparate, aceeasi munca este dusa la bun sfarsit, insa intr-un timp mai rapid.

Cum se pot achizitiona aparatele de muls vaci?

Cei care urmaresc sa isi doteze gospodariile sau fermele cu un aparat de muls vacile au la indemana o modalitate de cumparare eficienta care nu presupune cine stie ce deplasari, ci doar accesul la un calculator.

Comanda acestor echipamente se realizeaza online, adica se poate efectua de la orice computer sau telefon si se plaseaza pe site.

Astfel, chiar si cei care au ferma sau gospodaria la distante mari de o reprezentata pot sa isi cumpere aceste echipamente.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *