La nevoie apeleaza la Adysim, o cunoscuta firma de pompe funebre din Bucuresti

servicii funerare nonstop bucuresti ilfov modele sicrie adysim sicrie ieftine lux

Trecerea in nefiinta a unei persoane dragi ne poate face sa clacam din punct de vedere emotional. Sa vrem sa ne izolam pentru cateva zile si sa nu iesim din camera doar dupa ce am terminat de plans moartea acelei persoane. Sunt multe cazuri in care persoanele nu mai vad nimic in jurul lor in acele momente si prefera sa se sustraga oricarei activitati pentru a se putea aduna. Dar ce se intampla cu persoana decedata? Cineva trebuie sa se ocupe de toate cele necesare pregatirilor.

O cunoscuta firma de pompe funebre din Bucuresti dispune de servicii complete, iar in acest articol vei afla mai multe despre acestea. Adysim, caci despre ea este vorba, este disponibila non stop. In cazul in care se intampla ca tragicul eveniment sa aiba loc in perioada sarbatorilor sau in cursul noptii, trebuie sa stii ca echipa de aici poate interveni in orice moment.

Actele nu mai sunt o problema

Pentru a putea organiza inhumarea unei persoane sunt necesare anumite documente care atesta moartea acesteia. Ei bine, in acele momente, lumea nu se mai gandeste la asta. Serviciile Adysim includ si eliberarea acelor documente necesare, astfel rudele sau prietenii care se ocupa cu inmormantarea nu trebuie sa mai piarda timp si sa stea la coada pe la ghisee pentru acestea.

Toaletarea si ingrijirea decedatului sunt un alt tip de serviciu disponibil la Adysim. Procesul de imbalsamare poate fi si el bifat de pe lista. Corpul persoanei neinsufletite se va pastra in conditii bune pana la inmormantare. Totodata la Adysim serviciul de catering poate fi personalizat dupa fiecare dorinta. In perioadele de post se va recurge la un meniu specific, intocmai pentru a respecta ordinea.

Pentru acele persoane care au decedat in afara tarii exista si posibilitatea repatrierii. Daca familia indoliata doreste ca inmormantarea persoanei dragi sa aiba loc pe pamant natal, oricand poate sa apeleze la Adysim pentru transportul acesteia. Avand un parc cu masini speciale, nu trebuie sa iti faci griji pentru conditiile de transport si pentru durata. Insa, toate aceste detalii pot fi discutate in cazul unei situatii mai putin fericite.

Te poti baza pe Adysim la nevoie

Avand un personal specializat, Adysim te poate ajuta sa iei toate deciziile si sa ai parte de serviciile dorite. Pachete de servicii ce includ sicrie, cruci si accesorii necesare inhumarii sunt disponibile pentru toate buzunarele. Trebuie sa stii la Adysim este disponibila si posibilitatea incinerarii, in cazul in care doresti sa o iei in considerare. In ultima perioada tot mai multe persoane iau aceasta solutie in calcul.

Poti sa vezi pe site lista completa de pachete, servicii si accesorii de care ai nevoie pentru a organiza o inmormantare conform traditiilor. Apeleaza la Adysim in orice moment daca ai nevoie pentru ca aici vei gasi sprijin si preturi bune de fiecare data. Vei gasi oameni inclinati catre nevoile tale si dispusi sa te ajute pentru a depasi aceste momente. Conteaza pe Adysim si inlatura orice grija!

Date de contact:

0731 639 210

0768 639 219

info@adysim.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *