Argila face minuni!

Era acum cativa ani cand tatal meu avea ceva probleme gastrice si fratele meu a avut ideea de a incerca un tratament cu argila. Recunosc sincer ca nu eram 100% increzator in el, desi am crescut la tara si stiam ce efecte terapeutice are argila. Bunica imi tot povestise in lungile seri de iarna si stiam ca argila are un pret ieftin si ca este recomandat si preferat, in locul multor medicamente sau substante create chimic sau artificial.

Tot cercetand piata si farmaciile naturiste pentru tatal meu am aflat ca exista diverse sortimente de argila, cu diverse efecte terapeutice. Evident, ca orice roman trecut prin chinurile lipsei de bani frica mea cea mare a fost de pret. Insa s-a dovedit a fi o frica nefondata, pentru ca si complexele care contin argila plus alte elemente chiar sunt permisive din punct de vedere financiar. Si mai era ceva. Argila e un element natural si legatura cu ea ne face sa o simtim ca fiind o parte a sufletului nostru, nu o parte care are grija de corpul nostru.

Plus ca, avand in vedere ca argila are efecte terapeutice in boli ale aparatului digestiv, probleme cardiovasculare, detoxificare, stres si anemie, afectiuni metabolice, plagi, astm, negi, acnee, varice, abcese, urticarie sau iritaţii ale pielii sau chiar respiratie urat mirositoare, cred ca poate fi considerata usor deja un prieten al familiei si nu un ajutor naturist sau o solutie homeopata usor de folosit pentru toti membrii familiei.

Cam atat de la mine si sper ca noul an sa va aduca tuturor un an 2017 plin de sanatate si plin de impliniri pe toate planurile. Iar daca argila de care v-am vorbit in randurile de mai sus va contribui macar cu 1% la aceasta stare de bine ma voi simti intru-catva si eu ingerul vostru pazitor sau un fel de bunicut sfatos, bine dispus si gata oricand sa ofere oricui ii iese in cale un zambet binevoitor.
P.S. Sper din toata inima ca acest text nu va atrage dupa sine aparitia vreunei porecle gen Mosu’, Bunicu’ sau mai stiu eu ce alte nebunii mai poate nascoci imaginatia voastra bogata.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *