Dinero pour soul! Articolul care nu vorbeste despre ceva

Dinero pour soul

Deunazi mi-am dat seama ca toti cei care scriem articole cand si unde putem avem o sigura dorinta: BANII. Vrem sa scriem atat de bine pana cand devenim influenti pana putem sa castigam si bani de pe urma acestora.

Bani in valuta copilareasca

Atunci cand punem piciorul in lumea asta nu stim ce vrem si suntem oglinda vietii pentru cuplu de parinti prin care am aterizat in lumea. Usor, usor ne desprindem si aterizam in societate unde nemiloasa mana ne arunca in arena.

Viata de cand intram in societate (in colectiv) devine un octogon nemilos. Aici ochii si mintile sunt ascutite pentru a te pune in dificultate. Aici cel mai bun tovaras in 2 ani iti este dusmanul de temut. E mult pana vine intre voi un colt de femeie si lucrurile se schimba radical.

Va luptati pentru fiecare „bucatica” de fata. Atunci in frageda formare sunt cele mai grele batalii. Uneori ajungi la pedepse corporale contra 1 secunda de smecherie.

7-16 ani e cea mai grea lupta. Atunci se formeaza iesiri sexuale in raport cu spiritul tau. E greu!

Anii maturitatii cand te loveste durerea copilariei

Nu am stiut ce inseamna totul pana n-am trecut prin niste generatii de verisori, nepoti, etc. …totul este un octgon in care poti lovi doar cu perdea. Si sa te fereasca Sfantul de lupta corp la corp cand oponentul e oglinda ta si nu o poti lovi. Cand lovesti oglinda reala se spune ca ai 7 ani de ghinion, dar cand lovesti in oglindire poti ramane cu sechele pe viata…ESTI TU pentr numele lui Dumnezeu?! Tu nu te poti lovi.

Atunci si acolo e cheia si esenta adultului de mai tarziu. Cei mai multi sunt parasiti social de parinti si sunt crescuti de societatea tampita. Societatea e un ucigas cu sange rece! Sufletul e intemnitat in nevoia de a depasi limite. Si daca nu pastrezi o legatura simpla cu el il poti pierde pe veci.

Am ras cand am auzit prima oara de pierderea sufletului natural, dar mult mai tarziu am plans cand am vazut ca l-am pierdut. Cine iti spune ca il poti recupera e un imbecil sinistru. Poti recupera doar senzatia ca il ai. In realitatea ce ai pierdut, pierdut ramane. Ai grija de fiecare milimetru de suflet natural cu care ai aterizat pe acet pamant. Capul al cutie si sufletul in piept!

Dinero pour soul! Ai grija ce scrijelesti…

Fratele meleu si sora mea,
Viata asta iti pune oglinda in fata atunci cand ai uitat cel mai mult de sufletul tau negru si lipsa. Cand ai trait 3-4 ani in semi liniste dupa o experienta nasoala, atunci vine ziua platii si incepe distractia vietii asupra ta. Pana atunci tu ti-ai jucat cartea fara sa judeci cine esti in spate.

Cand cartea ta se deschide si lumineaza a datorie atunci lucrurile se intorc ca un bumerang aruncat cu multi ani in urma. Tu, tu esti pierdut prietene in valtoarea vietii tale. Ai o pozitie cand esti smecher si vai de viata ta cand te loveste trenul vietii din urma. Taifunul vine in secunde si pleaca in ani. Sa vezi cum e sa recuperezi dupa un cataclism sufletesc. iti urasti fiecare milime de secunda traita in bucurie si huzur. Avea dreptate mamaie:”Maica, Raiul si Iadul sunt aici pe Pamant!”.

A doua pozitie este pozitia in care ai respectat regula pana la un punct. Acolo ai crezut ca esti Sfant. Aici prietene doar Dumnezeu si Sfantul Duh te mai pot ridica din propria ta mizerie. Aici esti mai jos ca primul. Primul macar a trait pacatul, tu doar l-ai divinizat. Tu esti la 3 lungimi de mantuire fata de primul. Aici Iadul si Raiul au forme, dar munca pe care o ai de facut se tripleaza inmultit cu cat de jos te-ai dus in inaltarea ta. Aici e jocul.

De ce jocul doi e mai greu?! Greu e cand ai facut belele constient despre ce ti se poate intampla. Daca nu ai cunostinta despre fapt atunci faptul nu e chiar atat de grav. Cand faptele sunt facute cu buna stiinta atunci esti vinovat. Si vina implica o pedeapsa mai grea. Practic esti veteran in rau.

Banii sunt rezultatul vietii

Cand perioada de proba/inceput au trecut atunci incepi sa platesti datoriile din trecut. Viata are hazul ei si-ti permite sa te joci. Cand lucrurile ajung avansate si lucrurile evolueaza atunci se deschide cartea.

Si cartea spune ca ai un venit si o cheltuiala. Si cheltuiala de pana in ziua „Z” se plateste in viitor, dar tu mai faci datorii si-n viata curenta. Atunci incepe cu adevarat maturizarea ta ca Om. Atunci omul incepe sa traiasca. Atunci respiratia ta rasufla realitate. E rece?! Ai de lucru prietene. E calda!!!! Bravo. Ai grija sa n-o pierzi. Din momentul asta nici o concesie nu mai este privita ca o magarie copilareasca.

Si aici intervin banii. Una dintre pedepsele sociale pe care divinitatea ti le poate pune este dreptul in bani. Sunt vraci care iti povestesc ca ei te pot ajuta sa-ti recuperezi dreptul in bani. Minciuni! Dumnezeu nu e copil sa-l pacalesti tu mumble jumble-ul omenesc. Ai de plata?! platesti in timp si bani, uneori si-n suflete. Asta e pretul.

Cine iti poveseste ca-ti poate da Luna de pe cer sa-i zici cinstit ca e un mare bou. Nu-i Luna ma-sii sa ti-o poata aduce la geam. Nici o datorie in lumea asta nu se plateste ieftin, toate au dobanda. Si daca nu e dobanda in vieti, dobanda e in timp sau suflet. Si bani ii poti face si recupera, dar banii in suflet sunt cei mai greu de recuperat. Aia sunt de multe ori irecuperabili…si-i pacat de ei.

Om bogat sau om sarac

Nicicum nu-i bine. Fiecare are bucuria si supararea lui. Ai grija de tine si de ai tai. Ai grija de datoriile tale si nu vei suferi. Ai grija de omul sarac din tine, dar hraneste si omul bogat care poti sa ajungi. Nu arde etape caci te vei indatora pe vecie. Arde etapa cu etapa chiar de in viata asta nu apuci sa ajungi omul bogat catre care nazuiesti. Poate tu esti etapa copilului tau catre nazuinta bogatiei lui. Ai grija de viitor asa cum ai avea grija de dorinta ta de imbogatire.


Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *