As trage cu Credinta!

M-am intrebat de multe ori in momentele in care ma inflacaram patriotic daca in fata momentului as trage? Am ezitat de tot atatea multe ori crezand ca treaba mea pe pamant este sa spun rugaciuni si sa ascult cu evlavie o minciuna pe care o perpetuam amorf si infect de ani de zile.

Realitatea e alta…as trage cu Credinta.

De ce cu Credinta?! Am aflat raspunsuri si am rezolvat ecuatii pe care nu credeam ca resusesc sa le rezolv. Raspunsul il gasesti la tot pasul.

Istoria este ciclica si-ti ofera un raspuns in fiecare actiune.

Credinta, pentru ca si Iuda avea credinta, dar a fost ales sa traiasca momentul umilintei supreme pentru o lectie a viitorului. Si Somoma si Gomora, povestile terifiante au un sfarsit tragic.

Nimeni n-a apasat tragaciul, dar un vinovat a existat.

Eu cel din boxa acuzatilor

Multi ani la randul mi-a fost frica de pozitia celui din boxa acuzatiilor. Am crezut ca e vorba despre mine si despre relatia mea cu realitatea, dar nu este.

Un astfel de moment in care alegi sa restabilesti ordine sociala si politica democragica, trebuie cantarit caci un glont prost plasat poate schimba cursul firesc la lucrurilor.

Nu-i bai mare, caci Timpul asteapta momentul potrivit pentru a repara eroarea.

Cursul se va relua de acolo de unde s-a intrerupt, doar ca ne intarzie pe noi in drumul spre regasirea celor ce am fost si vom mai fi.

Jocul cu Sfinti

Dincolo de povestile cu sfinti fiecare face parte din Joc si are momentul lui de stralucire.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *