Ateu sau poser?

Ma distreaza teribil ateii care se ataca pentru „orele de religie” in scoli si gradinite. Un ateu ar trebui sa fie un om care nu crede si care poate sa-ti explice de ce nu crede. Practic daca au o teorie stabila si bine punctata pe care s-o poata sustine in fata copilului n-ar trebui sa le fie frica de „ninja” in sutana care ii zic copilului la scoala/gradinita ca-l papa Babau daca face „nu stiu ce”.

Unde e frica?! Frica e provenita din lipsa unui stabiliment asupra ateismului lor. Un singur „ninja” nu poate darama rationamentul lor de-o viata cu un simplu indemn.

E hilar sa-i vezi cum se burzuluiesc cand ii provoci la o discutie. In tot rationametul lor vei simti prezenta unui tip de ateism bazat pe o educatie strict religioasa. Ei nu o vor recunoaste, dar baza ideii lor de ateism provine tot dintr-un fundamentalism. Asadar ai doua sisteme fundamentaliste care se lupta pentru … suprematie.

Comments

comments

2 thoughts on “Ateu sau poser?”

  1. În afara topicului,ştiu că poate părea hilar, dar m-am întrebat o vreme dacă nu sunteţi unul şi acelaşi cu un cineva care semna supernaturalvibes, o fiinţă pe care o îndrăgea Adrian, stăpânul tărâmurilor „Bucegi natura”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *