Autoclav cu usa dubla, in oferta de la Precisa

Dotarea laboratoarelor de analize si nu numai trebuie sa aiba in vedere gasirea unui furnizor ce poate face totul mai usor, mai practic. Un soi de intermediar care va aduce la indemana un stoc de produse. Din gama echipamentelor necesare in laboratoare diverse amintim si despre autoclav cu usa dubla. Acesta este regasit in portofoliul de la precisa.ro.

Ce este autoclavul si cum poate fi comandat

Vorbim despre un dispozitiv util pentru sterilizare. Foloseste aburii de inalta presiune pentru a steriliza eficient, pentru a decontamina orice ustensila din laborator. Un autoclav cu usa dubla este practic si cu programe integrate care faciliteaza utilizarea sa, daca ne referim la cele parte din catalogul de la Precisa. Spre exemplu un astfel de echipament poate avea incarcare verticala si nu numai, cu program de racire rapida, deci ustensilele sa poata fi rapid utilizate la terminarea programului setat la autoclav.

Autoclave pot fi comandate de la Precisa.ro. Mai intai de toate, dupa ce tipologia acestuia a fost aleasa, poate fi solicitata o oferta de pret. Cei de la Precisa vin cu oferta, importa sau poate chiar au pe stoc aparatura in cauza. Vor pune de asemenea la dispozitie si servicii conexe cum ar fi instalarea aparaturii, instructajul realizat pentru cei care vor folosi aparatura. Tot ei asigura mentenanta pe termen lung, service si garantie, asa cum o ofera producatorul. Cand aceasta expira, colaborarea cu cei de la Precisa poate continua, insa serviciile vor fi contra cost.

Diversitate de produse la Precisa

Aceeasi sursa poate deservi ca furnizor pentru achizitia de produse, consumabile si echipamente precum conductometre si congelatoare pentru laborator, endoscoape si microscoape, hote cu flux laminar sau lampi bactericide, printre altele. Prelevatoare de probe sau kituri rapide, termo-shakere, reactivi, chimicale sunt de asemenea parte din lista de produse ce pot fi achizitionate de aici.

Prin vasta lista de colaboratori si tinand cont de experienta in domeniu, Precisa poate asigura echipamente optime chiar si pentru laboratoarele de studiu si cele de testare pentru materiale de constructie. Toate acestea respecta standardele din domeniu, sunt alese din randul producatorilor de renume ai nisei. Iar la pachet cu toate serviciile in completare, dotarea laboratoarelor poate fi o misiune optimizata ca timp si costuri.

Cu 3 puncte de lucru in tara, cei de la Precisa sunt disponibii si in mediul virtual. Detalii in pagina oficiala.

Contact:

office@precisa.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *