Avantaje la angajari videochat Bucuresti sau cat de ofertant este un job la Unicorn Agency!

agentie videochat bucuresti unicorn agency

Sunt multe tinere care in zilele noastre prefera sa lucreze in domeniul de videochat. Isi doresc sa isi castige independenta financiara pentru ca in tinerete sa aiba parte de venit mare si sa isi faca toate poftele inimii. Cine nu viseaza sa calatoreasca foarte mult, sa isi permite garderoba cat mai eleganta, sa aiba masina, casa etc.? Astfel de preferinte sunt firesti, doar ca mai greu de obtinut daca in tinerete jobul ales este unul platit modest. 

Daca si tu te numeri printre cei curiosi sa afle mai multe despre avantaje la angajari videochat Bucuresti descopera in randurile ce urmeaza raspunsul! 

Poti face videochat si de acasa! 

Unul din avantajele ce reiese din colaborarea cu Unicorn Agency – cu pagina oficiala UnicornAgency.ro – se refera si la posibilitatea ca un model sa isi aleaga practica de videochat la domiciliu. Prin colaborarea cu acest studio modelul are parte de sprijin total pentru a-si pune la punct decorul, cu tot cu aparatura si are de asemenea sprijinul pentru tot ce tine de suportul tehnic. 

Este chiar avantajos, avand in vedere ca sunt tinere din provincie care inca nu se vad mutate in alta parte doar de dragul unui job. Sunt insa constiente ca au nevoie de o sursa de venit si aleg videochatul. Iata ca acesta poate fi practicat chiar in intimitatea casei! 

Venit considerabil, suport pentru schimbari de look si aspect fizic 

Femeie fiind, parca niciodata nu vei avea de ajuns de multe haine. Nu iti place cate ceva la tine, dar operatiile estetice nu sunt chiar la indemana oricui – din cauza costurilor. Ei bine prin colaborarea cu Unicorn Agency modelele sunt avantajate si mai mult. Au sansa de a opta pentru o schimbare de infatisare, obtinuta printr-o operatie estetica. In acest sens, modelele beneficiaza de suport si indrumare si pot solicita imprumut de la agentie. 

Cat despre venit, acesta este direct proportional cu interesul manifestat de model si de implicarea acestuia. Asadar daca la un moment dat recomanda si altcuiva acest studio, persoana ce ajunge sa faca parte din echipa Unicorn Agency, este rasplatit cu bonus. In plus, venitul unui model aici implica procent din incasari, acesta fiind de o valoare mare, cu mult mai mare fata de practica altor studiouri de nisa. 

O colaborare ce implica si dezvoltarea personala 

Negresit vorbim si despre sansa modelelor de a se dezvolta personal si profesional. Spre exemplul, acestea sunt ajutate sa isi insuseasca cat mai multe cunostinte de limba engleza – dat fiind ca toate conversatiile acestora cu membrii din platformele de nisa vor avea loc doar in limba engleza. De asemenea, modul in care comunica si se manifesta, ce tine de limbajul nonverbal fetele descopera de la trainerii din echipa. 

Acestea sunt doar cateva din avantajele pe care modele le pot avea prin colaborarea cu Unicorn Agency. In pagina oficiala sunt detaliate toate acestea, pentru ca aceasta colaborare va fi 100% transparenta. 


Contact: 

hello@unicornagency.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *