Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor

avion cu motor

Sunt convins ca fiecare dintre noi a cantat cand era micut despre avionul care vine sa-l duca in zbor: „Avion cu motor…” . Copil fiind iti inchipuiai ca zborul este ceva magnific. Si asa este! Te gandesti ca poti ajunge dintr-un colt la lumii in celalalt intr-un timp scurt avand in vedere ca daca o faceai terestru iti lua poate mai mult.

Pana cand o sa apara teleportarea cum am vazut cu totii in Star Trek, avionul ramane cea mai rapida forma de miscare pentru masele de oameni. Asa ca Rezerva-ti biletul de avion de la Aerolines pentru a-ti indeplini visul copilariei: „Avion cu motor, Iama si pe minen zbor”.

Ce-mi place la site-ul Aerolines e ca designul simplu si concis iti ofera posibilitatea sa-ti iei un bilet de avion intr-o maniera rapida. Filtrele intuitive iti reduc din timpul de a procesa bilete de avion daca esti interesat sa pleci cu familia sau prietenii tai intr-o aventura de vacanta.

De ce recomand Aerolines :

  • In oferta lor apar cele mai impresionante destinatii turistice;
  • Platforma include si informatii de transport si cazare;
  • Pe blog acestora puteti gasi informatii turistice utile in cazul in care nu stiti ce aveti de vizitat in vacanta dumneavoastra.

Oferta de bilete de avion este una completa cu preturi transparente si posibilitatea de a fi informat despre calatoria dumneavoastra. Uneori ai tendinta sa urmaresti intr-o vacanta sa vezi tot ce ti s-a povestit de catre altii ca au vazut, dar in realitatea dincolo de ce vede majoritatea exista si obiective retrase ce-ti pot umple sufletul turistic de bucurie, Misterul ascuns relevat din cumpararea unui bilet de avion, te transforma intr-un adevarat cautator de comori turistice.

Iar pe final revin la „avionul meu cu motor” si zic „du-ma si pe mine in zbor”. Chiar daca am trecut de varsta copilariei nu trebuie sa uitam sa visam. Copilul din noi trebuie sa traiasca alaturi de adultul din noi. Fara bucuria acestui copil nu vei trai cu adevara to viata implinita. Si chiar daca la randul tau ai copii trebuie sa nu uiti sa visezi. Azi o calatorie cu avionul, maine o excursie cu munte, doar asa poti sa transmiti urmasilor cheia unei vieti implinite….”Sa ma fac aviator! /- Nu te iau ca esti mic/ Si te cheama Polonic!”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *