Banciu Detectiv Animat [2021]

Banciu Detectiv animat

Vineri (08.01.2021) s-a lansat primul episod din serialul animat Banciu Detectiv animat. Productia este asigurata de comediantul si artist designer Toma Alexandru (miculToma).

Despre Toma stiu de ceva vreme ca se ocupa cu dezvoltarea de comics-uri care la noi in Romania nu prea sunt cautate. Tarziu din povestirile lui am aflat si despre experienta lui in materie de comics si nu numai avuta de Toma Alexandru cu Disney in Silicon Valley .

Despre Banciu – Detectiv animat pot spune ca mi-a provocat o placuta bucurie aparitia acestuia. Piata ramasese descoperita de cand Animat Planet n-au mai lansat nimic pe zona de animatie.

Imaginea si vocile personajelor este partial acoperita de oameni din zona de Standup Comedy din Romania. Acest aspect mi-a placut pentru ca cei prezenti prin voce si imagine sunt dintre cei pe care ii urmaresc prin intermediul Youtube-ului.

Banciu Detectiv animat

Personajul principal Banciu Detectiv animat este conceput dupa standup-erul Banciu Alexandru cu chip si voce. Este fascinant ca se potriveste profilul lui cu tipul asta de animatie. Alexandru Banciu omul are intre altele si un proiect de ecologie care m-a surprins placut acum ceva vreme cand l-a lansat. Aici vorbim despre Yes Eco-Channel.

Una peste alta primul episod din Banciu Detectiv animat mi-a placut si abia astept celelalte episoade.
Il las mai jos pentru a va bucura si voi de el.

A mai scris pe subiect si Hoinaru.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *