Bani din blog

banking business cent
banking business cent

Vad ca este o intreaga isterie in ultima vreme cu castigul din bloguri.

Se pot face bani din blog daca ai continut curat pe blog si daca te adresezi unui segment clar de consumatori. Nu cred in teoria nisarilor si vanzarilor excelente, dar cred in puterea relatiilor interumane de a pacali un client cu imagini formate pe minciuni si baliverne. Se poarta treaba asta.

Acum ceva timp cineva ma acuza ca am Reclama Adsense pe blog. De ce am reclama Adsense pe blog??! Am reclama adsense pe blog pentru ca sunt fascinat de modul in care isi alege reclama sistemul cu fiecare post pe care-l scriu. practic scriu un post si daca am o reclama la o firma buna imi dau seama ca postul a fost cotat mai bine de google, de vreme ce imi livreaza o reclama profi. NU visez sa ma imbogatesc din Adsense, las asta s-o faca cei ce se pricep mai bine la astfel de lucrari. Castiguri din Adsense n-am vazut pana acum si cred ca pe continut romanesc functioneaza greu, neavand o piata matura din care sa se alimenteze. Am sa testez ori de cate ori am ocazia sisteme de castig pe blog indiferent de catalogarile pietii pentru ca omul e dator sa incerce. N-am sa testez in modul abuziv de a oripila cititorul, am s-o fac intr-un mod discret. Fortarea castigului inseamna o piata alergata. Cand tu iti alergi piata pierderea este inevitabila.

Fiecare isi alege pachetul si in functie de valoarea sa intra pe piata cu un produs sau altul, piata se formeaza atunci cand cererea cu oferta se intalnesc. Practic daca exista cumparatori pentru advertoriale de 100 de dolari si exista bloggeri care vor sa vanda la astfel de pret, piata s-a format. Acelasi lucru se aplica pentru cei cu 30 de euro. Fiecare joaca in Liga lui si nu ar trebui sa mai apara discutii de genul: „Cei cu 30 de dolari strica piata celor cu 100 de dolari”. Rezultatul campaniei este cel care da verdictul unui esec sau a unui succes intr-o piata libera si productiva. Cine este constiincios si isi face treaba corect are rezultate, restu mai au de munca.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *