Lectie de comunicare prezidentiala pe Youtube! Azi Barack Obama.

Barack Obama

În 2012, președintele Barack Obama a lansat o campanie pentru a crea mai multe locuri de muncă pentru americani și pentru a sprijini redresarea economică.

Această campanie sa concentrat pe o varietate de inițiative, inclusiv investiții în infrastructură, sprijinirea întreprinderilor mici și promovarea producției americane.

Președintele a lucrat, de asemenea, pentru a adopta legi precum Actul american de redresare și reinvestire, care a oferit finanțare pentru proiecte de infrastructură și alte inițiative de creare de locuri de muncă.

În plus, administrația a implementat politici de promovare a produselor fabricate în America, cum ar fi prevederea „Cumpărați american” din pachetul de stimulente.

În general, eforturile președintelui Barack Obama au vizat stimularea creșterii economice și crearea oportunităților americanilor de a-și găsi un loc de muncă.

Lupta pentru locuri de muncă este încă în desfășurare și este important să continuăm să sprijinim politicile și inițiativele care vor crea locuri de muncă și vor promova creșterea economică.

Discursul lui Barack Obama despre locuri de muncă în America!

Sursa: site-ul oficial Barack Obama

Comments

comments

One thought on “Lectie de comunicare prezidentiala pe Youtube! Azi Barack Obama.”

  1. Pingback: De ce BarackObama.com in blogroll?!? | Stefan Manea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *