Bateriile auto pentru copilul din noi!

Acum doua luni am avut „placuta supriza” sa raman cu masina in „pana” in fata dragului nostru Brico Depot. NU mai vroia „fierul” sa porneasca nici impins. Evident ca primul meu gand a fost: baterii auto ieftine. Insa tata (care era langa mine mi-a amintit imediat (cu un usor „reminder” intre urechi) ca era vorba de baterii auto Banner). Si fie ca vreau sa ma dau rotund sau fie ca nu vreau, trebuie sa recunosc ca avea dreptate. Avusesem deja o supriza super neplacuta la batrana noastra Dacia Break cu niste baterii auto ieftine si mi-am jurat ca nu mai repet greseala. Asa ca acum eram fan inrait al categoriei baterii auto banner si speram ca pana la varsta senectutii sa nu renunt la acest deziderat. De ce? Pentru ca vedeam mereu pe masinile de la birou atat de frumos scris baterii banner si mi se parea ca e cel mai inalt grad al unui fel de cavaler al „ordinului auto”. Ce sa ii faci? Am ramas si eu un fel de „copil” pasionat de Fulger McQueen. E normal. Toti barbatii sunt partial copii pana mor. Iar cand vine vorba de intretinere acumulatori, ei nu sunt doar copii, uneori sunt un fel de ULTRAS COPII. Facuti dintr-un material care nu renunta la jucarii sau la convingerile lor despre jucarii, decat daca acestea le apar face-to-face si ii mangaie duios pe crestet. Asa ca atunci cand copilului din mine ii vei spune:

Stii mai draga Copil Auto, ce ai zice daca ti-as oferi altceva si nu baterii auto banner?

Probabil tu vei reactiona la fel ca un copil al zilelor noastre. Un pic de bataie din picior, ceva strigate de genul ( NU vreau altceva in afara de baterii banner si la final, cu lacrimile inodandu-se in barba vei adormi ca orice copil normal si rafatat )

Si totusi DE CE SA LUAM BATERIILE BANNER? Doar pentru taurul ala fain de pe eticheta, care parca inspira incredere? Sau pentru perechea ai de culori rosu si negru care inspira incredere? NU fratii mei dragi, nu luati Bannerr pentru motivele de mai sus, ci pentru ca ei reusesc sa tina o asociatie agricola cu 34 de tractoare si tot atatea baterii de mare amperaj mereu VII. Ce ziceti? Este de ajuns motivul?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *