Bicicleta ca mijloc de transport! Pe 2 roti de la Sportaddict.ro

sport addict - bicicleta dhs

Erau vremuri (acum cativa ani) cand bicicleta dhs era echivalent cu „necazuri pe doua roti”. Insa cu un pic de optimism si cu o doza mare de incapatanare dhs biciclete au reusit sa devina un brand de incredere.

Si nu s-au chinuit sa devina niste super campioni pe segmente de cautari pe net gen bicicleta dhs pret, ci au aplicat politica pasilor mici.

Au pus cate putina calitate in plus si multa pasiune in fiecare bicicleta iesita pe poarta fabricii.

Ca asta s-a vazut in timp si in preturi este altceva.

Asa ca astazi datorita unui raport calitate pret cinstit nimeni nu se mai uita la capitolul pret.

Si toate acestea nu doar ca ne-au convins pe noi clientii sa avem incredere in produsele lor, ci chiar si lanturile mari de magazine.

Cel mai recent exemplu il putem vedea la Sportaddict.ro , care vor sa impuna pe piata bicicleta dhs ca mijloc de transport.

Ce compliment mai mare ii poti face unui brand ca SportAddict.ro? Ca magazin asta este superlativul…

Dar ca utilizator / cumparator, cum poti ajuta? Simplu. Te duci si alegi un model din standul biciclete dhs si ajuti campania sa fie un suuces.

Plus ca daca faci o comparatie bicicleta dhs pret cu tot ceea ce exista nou la ora asta pe piata, dhs biciclete chiar sunt varf de gama.

Nu prea mai gasesti preturi atat de bune pe nicaieri. Si daca nu ma credeti, plimbati-va prin parcuri si fiti foarte atenti la marcile bicicletelor care trec pe langa voi.

Si va promit solemn ca una din zece este un DHS. Si daca ii vei intreba pe proprietari de pret, vei citi pe chipul lor o multumire deplina. Simt ca au facut un targ cinstit si nu au remuscari.

sportaddict.ro

Aaaa si era sa uit. La mine in Giulesti am un magazin mic de piese de bicicleta. Perfect adaptat pentru nevoile cartierului.

Cand l-am vazut anul trecut ca s-a „inhamat” la a fi distribuitor exclusiv DHS, am crezut ca vrea sa inchida sandramaua. Insa tot trecandu-i pragul des am inteles ca omul stia ce face.

Iar la inceputul lui martie a inceput iarasi zumzetul specific spitelor. Deci inca un motiv in plus sa spunem cu totii DA pentru cei de la DHS!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *