Black Friday again

Am preluat prost Black Friday pentru ca n-am inteles conceptul. La americani dupa ce-si cer iertare si se spovedesc intre cei dragi la reuniunile de Ziua Recunostintei…dupa ce-si aduc aminte de ei si-si mai iarta din pacate…fix a doua zi pornesc sa faca si altele: Black Friday. Si cum altfel daca nu cu un shopping pe cinste.

Unde mai pui ca eliberezi si stocurile de marfa nevanduta pregatind lichiditatea pentru Luna Decembrie=Luna cadourilor! Dar la romani am ales sa facem o tiganeala ca sa castigam mai multi bani fara sa intoarcem nimic in societate…asa suntem noi, comunisti.

Poate ca Black Friday e doar un personaj din Robinson Crusoe! :)) =))

Black Friday from Robinson Crusoe
Black Friday from Robinson Crusoe

Sursa foto: http://schoolworkhelper.net/

Sa citim cate ceva despre fiecare:

Black Friday
Thanksgiving Day

Cei care au conceput promotiile de Black Friday au fost foarte inspirati sa foloseasca toti acelasi laitmotiv: pisica neagra! Bravo ba originialilor si formatorilor de „content” original care aruncati cu pietre unii in ceilalti!

Nimeni nu a incercat sa treaca dincolo de clisee si sa formeze noi idei si trenduri. Inca un succes ratat al unei piete care nu a inteles ca dincolo de profit trebuie sa intelegi si conceptul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *