Bloguri descoperite in 2010!

blogging blur business gutenberg
blogging blur business gutenberg

Bucegi Natura 2000. Cu omul asta musai sa bei in 2011 o bere, un ceai, o ciocolata fierbinte. Are atatea povesti cu muntele si viata cat pentru noi toti. Unde mai pui ca omul se ocupa cu o oarecare „ecologizare” umana a Bucegilor. Cica ar fi si ghid turistic cu acte in regula, deci daca vrei sa vizitezi muntele si nu stii de unde sa-l apuci cauta-l pe Dl. Adrian Ciorba.

Tot in 2010 am avut placere sa descopar intrarea in blogosfera a lui Dragos Toma din celebrul duet Sanziana si Dragos Toma, stiti cei ce canta muntele intr-un mod superb. Ce m-a facut sa-i urmaresc blogul? Articolul despre Bucuresti, mai precis despre Bucurestiul Post-Industrial: De la Podu de Pamant la Pasajul Basarab , si bineinteles activitatea muzicala din trupa in care activeaza: Casa cu Prieteni.

Eheeei oare pe cine am mai descoperit noi in 2010?

Am descoperit-o pe Mirona Pascu. O folkista din Cluj care canta despre viata, a ei sau a altora. A avut un an plin, dar nu se lasa pe o ureche si pentru la anu are deja o lista de prioritati. Sa-i tinem pumnii si sa-i uram mult succes!

Marieta Varga. O doamna care atunci cand nu te astepti mai mult, iti ofera un motiv de bucurie, o felicitare pe blogul personal sau cine stie ce alte vorbe de duh pe contul de twitter. Merita citita pentru ca uneori scrie in cuvinte putine o groaza de lucruri. Unde mai pui ca din cauza unui RT dat ei, in timpul anului pe twitter, mi-am luat niste scaltoace virtuale din partea unui utilizator nervos, de m-a julit cu un block pe twitter.

Vlad Lutic. L-am citit si-l citesc pe Vlad Lutic cu al lui lutyk.ro. N-am eu timp sa-l si comentez, dar il citesc cu sfintenia feedreader-ului. Vlad pastoreste si un Blog caiet de Cantece de Munte , un Blog Culinar, dar si un blog de traduceri literare in franceza: Traductions de littérature roumaine par Jeanne LUTIC. Zic sa-l urmariti ca scrie bine.

Cam astea sunt noutatile mele pe 2010 in zona blogurilor.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *