Brasovul visul de mutare al unui bucurestean

Brasov

Brasovul imi este ca a doua casa. De pe la 9 ani pana in adolescenta imi petreceam parte din vacantele de vara acolo si am avut de doua ori intentia sa ma angajez acolo. Insa angajatorii nu m-au vrut pentru ca (citez):

Voi bucurestenii va intoarceti mereu acolo. Nu puteti „divorta” de acel oras!

Eu inca mai sper la o „despartire amiabila de zgomotul Bucurestiului si de o relocare la poalele Tampei si mi-ar placea sa „gust” din tortul numit Apartamente 4 camere de vanzare Brasov.

Si pentru prietenii care sa ma viziteze ar fi multi mi-ar placea sa imi pot alege din oferta de apartamente 4 camere Brasov. Sigur ca apartamente de vanzare in Brasov sunt garla, dar mie mi-ar placea sa „ma servesc” cu unul oferit de dezvoltatori proiecte imobiliare Brasov.

De ce?
– Pentru ca frigul acolo cam incepe din Septembrie si se termina in Mai. Asa ca orice apartament din gama apartamente cu 4 camere Brasov are nevoie de izolatie serioasa si infrastructura gandita pentru acea zona geografica.
– Apoi ar mai fi ceva. Vechile blocuri comuniste nu au fost gandite si din punct de vedere ar privelistii oferite locatarilor. Insa tot ceea ce e construit in ultimul timp de dezvoltatori proiecte imobiliare Brasov au din plin si acest criteriu indeplinit.

Si totusi de ce ai alege din oferta de apartamente de vanzare neaparat unul cu patru camere? Nu sunt prea multe?
– Pai va dati seama ca odata mutat acolo voi fi activi din plin din punct de vedere sportiv. Asa ca o camera ar fi doar pentru biciclete, trotinete si schiuri. Si dupa ce ma satur de golanit si ma indragostesc de vreo brasoveanca focoasa parca vad ca voi face multi copii. Asa ca alegerea apartamente cu 4 camere Brasov e avantajoasa si din acest punct de vedere.
– Plus ca toate matusile si unchii mei in copilarie stateau in apartamente 4 camere Brasov. Pentru ca toti aveau multi copii. Asa ca la mine ar insemna si o traditie.

Si uite ca am gasit si locul perfect de unde mi-as lua aceasta „minune locuibila” a viselor mele – Dezvoltatori Imobiliare Brasov Complex rezidential Isaran. E aproape de centrul comercial Coresi. E langa dealul Lempes unde se fac des ture cu parapanta si e la o aruncatura de bat de gara. Ce sa-mi doresc mai mult?

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *