Cadouri pentru serviciu

Imi aduc aminte primul meu job intr-o corporatie si mai ales primul Craciun cu un brad imens in holul de la intrare si sub acel brad era o mare gramada de cosuri cadouri corporate. Toate la fel, ca niste pitici de gradina si parca se auzea din ele un zumzet. Era un fior ca acela pe care ilsimti venind din cadourile puse pentru o intreaga clasa de copii de gradinita. Sigur ca la ceva timp dupa aceea (2 sau 3 ani), timp in care trecusera si „fiorii dragostei”, am inteles ideea de cadouri corporate cu avantajele si dezavantajele lor.

La avansarea in prima treapta de management am avut parte si de primul meu cadou din seria cadouri business. Era un stilou destul de scump pe care il am si acum. A fost un alt sentiment puternic pentru mine. Si dupa trecerea la acest nou nivel, in atributiile mele a intrat si oferirea de cadouri business sau cadouri pentru firme. Si trebuie sa recunosc ca rolul de Mos Craciun chiar mi-a placut, pentru ca e in stilul meu sa fiu un om comunicativ si cu multa dorinta de a le oferi celorlati bucurii. Si celmi mult imi placea cand trebuia sa caut idei inedite de cadouri corporate personalizate. Le cautam zile intregi cate un mesaj funny sau le cream cate o poveste legata de ei si de domeniul in care activeaza.

Anii au trecut si iata-ma la treapta a doua de avanasare incadrul companiei unde lucram. Si o noua surpriza avea sa imi umple sufletul de bucurie. Eram desemnat sa caut cadouri corporate. Doar ca acum politica firmei se schimbase si nu se mai dorea acealsi tip de cadou pentru toata lumea, ci cadouri corporate personalizate pentru intreaga companie. Am avut 2 luni de pregatire si de adunare a informatiilor. Si mi-a reusit. De Craciun sub brad trona o imensa masa de cosuri cadouri corporate toate diferite si ca marime si din punct de vedere coloristic. Si fiecare cadou corporate continea in elo poveste si o imensa investitie sufleteasca. Iar rectiile fiecarui om care l-a primit a fost „PRICELESS”. Si pentru ca reactia a fost mult peste ce se asteptau superiorii mei in anul urmator de Paste am aplicat aceeasi reteta la capitolul cadouri pentru firme. Sigur ca aici munca a fost un pic mai multa si am avut la dispozitie 3-4 luni de organizare si un buget considerabil mai mare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *