Cadourile personalizate aduc bucurie sufletului

cadourile personalizate

Zilele de nastere sunt un prilej de bucurie in care te revezi cu familia sau gasca ta vesela de prieteni. In pregatirea unei astfel de zile de nastere intervine si alegerea unui cadou care sa aduca bucurie celui/celei pe care o sarbatoriti. Alegerea cadourilor de multe ori sunt dificile pentru ca vreti sa fie un cadou perfect.

Prima data iti vine in cap sa faci un cadou util care sa-i foloseasca la ceva anume. Daca merge pe munte, te gandesti sa-i cumperi un echipament montan. Suntem fiinte diferite si alegem de multe ori sa renuntam la ceva care ne trebuie in detrimentul altor prioritati. Uitam de o nevoie sau o amanam pentru un alt produs care ni se pare mult mai important.

Un cadou este menit sa ofere bucurie sub mai multe aspecte. Sunt cadouri cu aplicare directa in viata noastra, dar sunt si cadouri care au rolul de a ne mangaia sufletul nostru. Intr-o societate orientata catre consum avem tendinta sa ducem o lupta inegala intre lucrurile facute cu suflet si lucrurile care ne aduc o bucurie consumerista. Dar oare te-ai gandit ca poti imbina utilul cu sufletul si sa alegi un cadou personalizat?!

Cadourile personalizate bucurie pentru sufletele voastre conectate

Cand raspunzi afirmativ pentru prezenta la un eveniment fericit atunci sufletele voastre se conecteaza intr-un fel frumos. Ce zici daca alegi sa imbini utilul si placutul pentru a oferi sarbatoritului o experienta unica ?! De cele mai multe ori cadourile personalizate sunt o idee buna pentru a conecta un ceva util cu placerea de a avea lucrul in sine. Legatura dintre voi va deveni si mai puternica daca pui suflet in alegerea unui cadou.

Aducerea unui cadou personalizat la cele mai multe evenimente sunt momente in care te poti conecta mult mai tare cu cel sarbatorit. Unde mai pui ca daca personalizarea reprezinta cu o experienta trecuta si hilara poate aduce zambete si poate oferi o readucere aminte asupra unor timpuri placute petrecute impreuna.

Gandeste-te ca sunteti adunati toti in jurul sarbatoritului si sunteti o gasca vesela cu niste ani de distractie in urma. Un cadou, cu o vorba spusa de sarbatorit in trecut care a adus bucurie atunci va poate conecta la un set de amintiri uitate in timp. Ai facut o poza nebuna in trecut care starneste rasete si bucurie?! Scoate-o de la naftalina si imprim-o pe un obiect de care se va folosi sarbatoritul.

Am astfel de tricouri sau cani primite si parca nu pot sa ma mai despart de ele. Imi beau cafeaua in ele si vederea amintiri respective imi provoaca un astfel de sentiment de bine. Parca altfel imi incep dimineata sorbind dintr-o cana a amintirilor.


„Familia” de la birou are nevoie de conexiune

Zi cu zi ne desfasuram viata si alaturi de colectivul de la birou. In functie de programul de lucru avem un numar de ore in care relationam si traim alaturi de colegii din birou. Munca noastra capata valoare daca este facuta cu placere. Daca te conectezi puternic in colectivul de a birou apar prietenii si-n afara acestuia. In timpul programului sigur apar situatii in care va simtiti bine.

O glumita venita intr-un moment tensionat poate aduce destindere si poate ajuta productia sa creasca. Glumita respectiva imprimata intr-un mesaj pe o cana sau intr-o rama foto poate trezi o stare de bine recurenta. Si ori de cate ori situatia tensionata reapare atunci simpla privire catre mesaj/poza va poate oferi un moment de respiro in care creierul iese din tensiune si produce plus valoare.


De multe ori „familia” de la birou iti pregatesc cadouri prin care sa realizezi un defect al tau in colectiv. Sunt cadouri personalizate hilar care in prima faza par rautacioase. In timp vei observa ca dupa ce cadoul a ajuns la tine vei avea tendinta sa te schimbi.

Sunt cadouri menite sa aduca si o bucurie rautacioasa, dar care sa te faca sa te schimbi. Am primit un astfel de cadou la o zi de nastere petrecuta la birou si a fost simpatic. Lucrurile s-au schimbat dupa ce am realizat impactul meu asupra colegilor.


In functie de colegi daca suporta sau nu o ironie este bine sa alegi un cadou personalizat potrivit pentru ca va poate suda echipa intr-un mod benefic. O cana cu un mesaj sau o rama foto cu o amintire placuta sunt moduri placute de a iti face munca mai placuta.

Personalizarea aduce o energie pozitiva in vietile voastre

Cadourile personalizate sunt o idee buna si pentru un cadou in familie. Vietile noastre acum se desfasoara pe mai multe continente si va vedeti cu cei dragi tot mai rar. De ce sa nu oferi posibilitatea celor dragi sa te vada zi de zi.
Lasa-i sa-si bea ceaiul sau cafeaua dimineata cu voi pe o cana. Simplu fapt ca vad o imagine cu voi le pot alina dorul pana data viitoare cand va veti revedea. Suntem fiinte conectate si avem nevoie de aduceri aminte pentru a pastra vie legatura.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *