Calatoriile catre o viata superba

Am gasit o insula noua! Eram un super erou si calcam pentru prima data pe acele teritorii virgine. Traiam o dubla dilema. Vroiam sa ating totul si sa experimentez tot ce era verde si crud pe acea insula, insa imi era si putin teama. Mi se parea ca daca ating orice era pe ace insula voi strica echilibrul acela perfect (care era odata si pe Pamant) si de care vorbesc multe din documetarele de pe la TV. Iar cea de-a doua dilema era dorinta de a ma lauda la prieteni cu minunea pe care tocmai ce o descoperisem. Insa din aceleasi motive pe care vi le spuneam mai sus (echilibru & frumusete) imi era teama sa povestesc oricui.

M-am trezit. Totul fusese un vis. Traiam acum o dubla dezamagire: nu eram nici „descoperitor” si nici „nu puteam trai o vacanta ideala”. Noroc cu Internetul si cu stirile de la cafea. Prima stire pe care am deschis-o a fost despre cei de la WorldVentures. Cica vin in sfarsit in RO. Vom avea si noi in sfarsit acea serie de produse si abonamente de calatorii prin clubul DreamTrips. Vom face si noi in sfarsit parte din cei peste jumatate de milion de clienti ai WorldVentures care calatoresc in conditii excelente si la preturi foarte bune atat in interiorul cat si in afara granitelor. Si nu vorbesc de orice fel de hoteluri, ci de hoteluri de prim rang. Si la cum ii stiu eu pe frumosii din Compania WorldVentures, sunt sigur ca si divizia din Romania va respecta aceleasi standarde inalte de calitate pe care le-am intalinit in lumea larga. Asa ca un sejur cu ei, va fi aproape ca in visul cu insula virgina de la inceputul articolului.

Si ar mai fi ceva pe care as vrea sa il transmit celor de la WorldVentures Romania:

Dragii mei, va rog mult sa nu va imbolnaviti de „romanisme” de genul „LASA MA, CA MERGE SI ASA”. Fiti voi aia din Texas. Plini de incredere, plini de energie si mai ales intransigenti in respectarea principiilor care v-au adus pana la nivelul la care sunteti astazi. Faceti in asa fel incat WorldVentures Romania sa fie „motiv de inspiratie” si pentru romanii care au cam uitat cuvantul Principii si mai ales ideea de incapatanare pozitiva in urmarirea unui scop!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *