Cancerosul prudent

CODEX ALIMENTARIUS
CODEX ALIMENTARIUS

Toata lumea vorbeste despre Codex Alimentarius si de modul in care societatea de consum incearca sa ne omoare. Am inceput sa primesc astfel de mesaje in urma cu un an si incepusem sa ma tem pentru sanatatea mea. Deja vedeam scenariile apocaliptice hollywood-iene derulandu-se cu incetinitorul in fata ochilor.

Ce e de fapt Codex Alimentarius?! Este transpunerea lacomiei unor producatori de a produce mai mult si mai ieftin. Poti sa-l acuzi ca fac asta cand un producator de borduri de masini utilizeaza materiale cancerigene si produse chimice doar pentru a vinde ceva mai frumos, nesanatos si ieftin?

Ce ma distreaza este faptul ca aproape toti cei care mi-au prezentat tabloul subru al viitorului sub codex, mi l-au prezentat duhnind a bautura sau a tutun. Cand tu bagi deliberat mahoarca in tine fara un gram de dorinta de a te lasa de fumat si vii sa-mi prezinti asta, imi poti smulge doar un zambet tamp.

Nu ma sperie Codex Alimentarius pentru ca Omul vrea multe, dar Pamantul mereu ii aduce aminte ca totul se supune legilor lui.

Sursa foto: BadPolitics.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *