Cand ai gasit locul cel bun de cumparaturi!

Ca un unchi pasionat de joaca impreuna nepotii din partea fratelui meu trebuie sa recunosc ca am avut mereu o problema atunci cand voiam sa le cumpar cadouri. Si nu e vorba ca nu am gasit accesorii copii sau incaltaminte copii. Slava Domnului sunt pe toate drumurile, doar ca nu sunt chiar calitative toate. Asa ca atunci cand vine momentul sa le caut ceva m-am obisnuit sa dau fuga in outlet copii. Si daca vad afisat bannerul outlet militari reduceri ziua mea e perfecta, portofelul meu e zambitor si eu ma declar fan al locului numit outlet copii.

Momentan nepotii mei nu sunt pasionati de anumite linii de haine. Ei vor doar anumite culori si sa fie cu supereroi. Asa ca la outlet copii chiar gasesc tot e am nevoie. Insa dupa discutiile complicate pe care le-am avut cu ei in ultimele luni si dupa niste episoade din serialele lor preferata de pe Disney Channel am inteles ca trebuie sa incep caut mai adanc prin fashion outlet militari modelele de haine pe care le poarta eroii lor din Sam si Cat, Jessie sau Letele Lolirock. Si pentru ca sunt un lenes verital m-am abonat si la newsletter-ul lor si am aflu in timp util cand au outlet militari reduceri la accesorii copii si incaltaminte copii.

Plus ca in afara usurintei cu care fac eu cumparaturile pentru minunile mele de nepotei, mai este si faptul ca acolo dau peste niste fete si nite baieti chiar pasionati de ceea ce fac. Si daca nu ma credeti, le puteti da un test mergand acolo si spunandu-le simplu:

STITI AM SI EU UN NEPOTEL / O NEPOTICA SI NU STIU CE SA II IAU CA SA SE BUCURE

Si veti vedea cum pe fata lor va aparea un zambet laaarg si multe intrebari vor navali catre voi, pentru ca ei sa stie ce ii place mititelului/ mititelei. Si dupa ce interogatoriul se va fi terminat vor sta dragii de ei cateva zeci de secunde sau chiar 2-3 minute si se vor lumina la fata si iti vor spune:
ACESTA ESTE CADOUL PERFECT PENTRU EL/EA

Si voi va puteti duce linstiti cu el frumos impachetat si increzatori, pentru ca oamenii astia chiar sunt pasionati de ceea ce fac.

Spor la cumparat!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *