Cand pui pasiune intr-un business

complice.ro

Cineva s-a gandit ca est timpul sa apara si un business care sa se orienteze catre consultanta clinetelor in ceea ce priveste alegerea unui cadou pentru barbatul ei. Pana acum consultanta era oferita in general clinetilor ramasi fara idei in pragul alegerii cadoului perfect pentru sotie/prietena/etc, dar acum lucrurile s-au schimbat si a venit vreme cand femeile cauta consultanta cand vine vorba sa aleaga Cadouri barbati.

Magazinul acesta de care va vorbesc a fost conceput cu scopul de a aduce la un alt nivel un cadou. Pana acum alegerile erau limitate de cutume sociale sau de lipsa de inspiratie in ceea ce priveste alegerea. Alaturi de cele doua, piata de cadouri pentru barbati practic nici nu exista. S-a impantanit pe la noi ca „Ce cadouri barbati frate, ii cumperi o sticla de ceva si ala e cadoul!”

Odata cu dezvoltarea societatii catre vest am inceput sa avem gusturi mai rafinate si cerinte tot mai mari de la noi si de la cei din jur. Iesirile pe afara in scopuri lucrative au adus si o cultura pentru cadouri barbati sau cadouri femei, Gusturile s-au rafinat si prioritatile au inceput sa cunoasca o valoare cu caracter memorabil. Lumea incepe sa-si doreasca sa primeasca cadouri care sa le ofere o experienta dincolo de gest. Cadoul sa fie poate lucrul care ii da un nou hobby sau urmatorul job.

In materie de cadouri pentru barbati am descoperi pe Complice.ro un univers intreg din care o femeie isi poate descoperi cadoul perfect pentru barbatul vietii lui. In momentele fericite ale vietii fiecare merita sa primeasca dincolo de un cadou, o experienta unica. Acest magazin a dezvoltat o paleta larga de cadouri predefinte in functie de anumite momente din viata fiecaruia. Oamenii care au inceput aceasta nebunie isi asuma rolul de complice in oferirea de cadouri pana la cele mai mici detalii. Scopul lor final este sa castige bani lasand in urma zambete si clipe fericite.

Deci zilele in care iti chinuiai nervi sa cauti cadoul potrivit pentru el au apus. Acum la doar un click distanta vei gasi colaboratori care sa-ti puna ideile la lucru. Si daca tu nu ai ideile la tine, poti vorbi cu ei despre cel caruia vrei sa-i faci o surpriza si astfel vei gasi CADOUL.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *