Cand te uiti prea mult la filme americane!

Cabral isi expune parerea pe blogul personal despre „adevarata locatie” a show-ului pe care-l coprezinta cu Mihai Bobonete, „Sunt celebru, scoate-ma de aici„.

E un murmur in piata media legat de acest show. Se pare ca desi toti declara ca nu se uita la show, toti comenteaza despre acesta. Si una dintre temele preferate de barfa media este tocmai locatia in care se filmeaza. Scriptul spune ca e jungla africana, dar publicul nu si nu. Ei cred ca e ceva peisaj mirific in leaganul civilizatiei europene Romania. Romanii cand nu se plictisesc la „politica, fotbal si sex”, trec pe comentat emisiuni si filme. Suntem un popor de detectivi particulari care gaseste o conspiratie in fiecare eveniment.

E haios unul dintre comentatorii articolului lui Cabral  in care cere sa arate „in direct, ori facebookul, ori un ziar de acolo” ca lumea sa fie 100 % sigura ca e jungla africana. Cum ar zice o celebra replica din filmele americane: „Da-mi dovada ca e inca in viata!”. Parca si vad o poza in care Cabral tine un ziar in mana cu data curenta inspre aparat si pe Bobonete costumat in rapitor indreptandu-i o arma spre cap.  Se prea ca din prea mult timp liber vizionam prea multe filme americane si incepem sa gandim ca in scripturile filmelor de duzina.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *