Cand timpul se intoarce pentru tine

Foto: promotime.md
Foto: promotime.md

De ceva vreme simt ca nu mai am timp. Parca 1 ora nu mai dureaza cat o 1 ora. Parca minutele se scrug mult mai rapid decat pana acum. Sa fie vorba de mine sau sa fie vorba de timpul pe care-l petrec?

Zi de zi e tot mai greu sa rezolvi probleme cand problemele vin de-a valma peste tine. Si simti ca vrei sa iei o pauza si nu poti. Chiar daca intr-o buna zi iti promiti ca te vei opri. Te asezi comod pe o buturuga sa contempli lumea si lumea din jurul tau o ia razna. S-a oprit timpul lor in timp ce timpul tau se scurge si mai rapid. Te ridici in capul oaselor si o iei de la capat cu mahnire, dar cu speranta ca intr-o buna zi vei pune ghetele in cui si cineva isi va aduce aminte de directele tale plasate in viata ta.

De ce nu te poti opri? Timpul se scurge la fel, dar conditiile tale s-au schimbat. Ai crescut si ai inteles esenta adanca a vietii. Fara de tine lucrurile nu stau la fel. Odata ce ai atins cunoasterea unui adevar nu ai dreptul sa-l ignori. Trebuie sa-l respecti pentru ca altfel vei plati scump. Daca n-ai fi avut cunoasterea asta puteai sa faci ce vrei, dar asa esti obligat de timp si spatiu sa respecti noile reguli predate.

Si timpul meu s-a intors pe dos doar pentru ca am descoperit lucrurile pe care le-am ignorat pana acum. Invata sa cunosti cat poti duce!

Comments

comments

One thought on “Cand timpul se intoarce pentru tine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *