Cartele PrePay doar cu buletinul!

Salut,

Nu inteleg isteria creata de dorinta guvernantilor de a se elibera cartele pe baza de buletin. In fond si la urma urmei nu cred ca e vorba de incalcarea unei intimitati sau a unui drept constitutional. Tu te duci sa cumperi un produs si produsul ala a are niste conditii de vanzare. a avut alte conditii pana acum, dar in urma unor vicii de procedura s-a constatat ca nu e bine.

Incalcarea drepturilor omului?! Ce drepturi?!? E o tranzactie care trebuie atribuita unui om in cazul in care acel om doreste sa savarseasca o fapta in afara legii. Nu cred ca intereseaza SRI-ul sau organele statului daca Maricica_Scumpyca care e maritata cu Gianny_amorezu, il insala pe acesta cu Gimmy_camataru. Si daca erau atat de interesati sunt convins ca existau solutii sa-i intercepteze.  In rest observ ca o ardem iar ca de fiecare data sa ne impotrivim doar de dragul de a ne impotrivi. Cum zice si francezu’, Fuck  The System!

In alta ordine de idei sunt convins ca pana acum exista deja solutii prin care sa depasesti acest impediment care poata sa apara la orizont. Oricand baietii de pe DarkNet vor avea solutia sa stea ascunsi vederii organelor. Doar ca solutia va costa ceva banuti si nu va mai fi la fel de populara printre cei ce nu au bugete alocate. Practic se miscoreaza aria de acoperire a infractiunilor.

In loc sa ne canalizam energia catre ceva pozitiv noi continuam sa ne impotrivim din pasiune. Pe termen lung vom trai intr-o vesnica situatie de incertitudine.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *